Reorganizacija
+6
Силни
manhunter
Lord Vader89
Gil-galad
Morrison
Ultras
10 posters
Strana 2 od 4
Strana 2 od 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Reorganizacija
Nego sad nešto razmišljam: da li bi bilo bolje napraviti još jedan podforum gde bi išli Dizni, sindikalni i ostali stripovi? Nekako su mi bliži po tematici u Jednoj grupi nego da ih trpamo sa Konanom i sličnima.
imali bismo onda Dizni,Garfild,Taranu i sl na jednom mestu.
?
?
manhunter- Domaćin
- Datum upisa : 20.12.2010
Broj poruka : 1318
znas kako, onda bi sav Dizni koji nije Gotfredson/Taliafero isao u "avanturisticki" podforum :P
Lord Vader89- Domaćin
- Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589
Ma bre, ju nou vat aj min. Stilski su sličniji i srodniji Paja Patak i Hogar nego Tarana i Konan.
manhunter- Domaćin
ali nema veze, dobro si podelio onako - "Sindikalni i avanturisticki"
jer gomila stripova potpada pod obe - Flash, Tarzan, PV, Diznijevci, etc.... :)
jer gomila stripova potpada pod obe - Flash, Tarzan, PV, Diznijevci, etc.... :)
Lord Vader89- Domaćin
Izgleda da ste greskom mene stavili za urednika "Sedme umetnosti".
Vidim gore da je to trebalo da budu manhunter i galad.
A i mislim da sam ja ovde osoba koje najmanje gleda i voli filmove, a jos manje zna nesto pametno da kaze o njima.
Znam otprilike 10ak filmova i samo njih gledam u krug, vec nekoliko godina.
Vidim gore da je to trebalo da budu manhunter i galad.
A i mislim da sam ja ovde osoba koje najmanje gleda i voli filmove, a jos manje zna nesto pametno da kaze o njima.
Znam otprilike 10ak filmova i samo njih gledam u krug, vec nekoliko godina.
azra x.- Obećava
- Datum upisa : 09.01.2011
Broj poruka : 91
Američki strip
@hunter,
trebalo bi najpre preimenovati SUPERHEROJI u SUPERHEROJSKI STRIP, a potom prebaciti teme:
->The walking dead iz AVANTURISTIčKI I SINDIKALNI STRIP u OSTALO, a "1602" iz AVANTURISTIčKI I SINDIKALNI STRIP u SUPERHEROJSKI STRIP.
->Garfield quiz, Flash Gordon, Mornar Popaj proslavio 82. rođendan, ХОГАР, iz OSTALO u AVANTURISTIčKI I SINDIKALNI STRIP, a Nepobedivi iz OSTALO u SUPERHEROJSKI STRIP.
Takođe, pošto su imena podforuma malim slovima, onda može i opis (ubacio sam još dve kategorije) OSTALO da bude: graphic novels, art, indie, alternative, underground, horror, humor, web comics...
Izvini što smaram , ali bolje da bude sve od početka kako valja. Uradio bih ovo sam, ali nemam tu opciju.
Mislim da nema potrebe. Tako su zajedno izlazili u Politikinom zabavniku, Stripoteci i svemu ostalom decenijama, pa neka ih u istom "košu".
trebalo bi najpre preimenovati SUPERHEROJI u SUPERHEROJSKI STRIP, a potom prebaciti teme:
->The walking dead iz AVANTURISTIčKI I SINDIKALNI STRIP u OSTALO, a "1602" iz AVANTURISTIčKI I SINDIKALNI STRIP u SUPERHEROJSKI STRIP.
->Garfield quiz, Flash Gordon, Mornar Popaj proslavio 82. rođendan, ХОГАР, iz OSTALO u AVANTURISTIčKI I SINDIKALNI STRIP, a Nepobedivi iz OSTALO u SUPERHEROJSKI STRIP.
Takođe, pošto su imena podforuma malim slovima, onda može i opis (ubacio sam još dve kategorije) OSTALO da bude: graphic novels, art, indie, alternative, underground, horror, humor, web comics...
Izvini što smaram , ali bolje da bude sve od početka kako valja. Uradio bih ovo sam, ali nemam tu opciju.
manhunter ::Nego sad nešto razmišljam: da li bi bilo bolje napraviti još jedan podforum gde bi išli Dizni, sindikalni i ostali stripovi? Nekako su mi bliži po tematici u Jednoj grupi nego da ih trpamo sa Konanom i sličnima.
?
Mislim da nema potrebe. Tako su zajedno izlazili u Politikinom zabavniku, Stripoteci i svemu ostalom decenijama, pa neka ih u istom "košu".
Poslednji put izmenio Gil-galad dana Čet 13 Okt 2011, 01:14, izmenio ukupno 2 puta
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
Lord Vader89 ::moze, ja sam za!
taman da mi dajes neke predloge sta da kuvam, ocu da poludim vise :
ebem ti zajednicku studentsku kujnu
Sa zadovoljstvom.
Gil-galad- Domaćin
Gil-galad ::Izvini što smaram , ali bolje da bude sve od početka kako valja. Uradio bih ovo sam, ali nemam tu opciju.
neka neka, smaraj to
vidi, morao sam ovo da quotujem, jer zaista me zanima - cemu smo mi urednici ako ne mozemo nista da radimo u datom podforumu
Lord Vader89- Domaćin
Lord Vader89 ::Gil-galad ::Izvini što smaram , ali bolje da bude sve od početka kako valja. Uradio bih ovo sam, ali nemam tu opciju.
neka neka, smaraj to
vidi, morao sam ovo da quotujem, jer zaista me zanima - cemu smo mi urednici ako ne mozemo nista da radimo u datom podforumu
Mene zanima da li ti uopšte znaš gde su dugmići koji su ti povereni
Ako neko ima predlog za nove smajlije neka ih okači ovde
Pa da probamo da ih ubacimo
Ultras ::
Бај д батнз вест'д ин ми...
Силни- Zaslužan član
- Datum upisa : 19.02.2011
Broj poruka : 376
Svako od urednika bi u svom PDF-u trebao da ima ove opcije desno u dnu strane
Bar ja tako imam u PDF-u Crvena zvezda
Bar ja tako imam u PDF-u Crvena zvezda
Ultras ::Lord Vader89 ::Gil-galad ::Izvini što smaram , ali bolje da bude sve od početka kako valja. Uradio bih ovo sam, ali nemam tu opciju.
neka neka, smaraj to
Ne, inače biste do sada odleteli u vazduh!
Video bih tako nešto, man.
Gil-galad- Domaćin
Ultras ::Svako od urednika bi u svom PDF-u trebao da ima ove opcije desno u dnu strane
oujea
oujea!
nego, ocu plakajuci smajli sa Darkwooda!!!!!!
Lord Vader89- Domaćin
Ovo prvo je bilo i pre, a opcija za moderaciju - nema.
Gil-galad- Domaćin
Gil-galad ::
Video bih tako nešto, man.
Pogledaj dole desno u forumima koji su ti povereni, mora da ima
pa kako bre!? :plakajucismajlisaDW:
Lord Vader89- Domaćin
Evo sad ima, malo pre nije bilo.
Odo' da selim teme...
Odo' da selim teme...
Gil-galad- Domaćin
Lord Vader89 ::pa kako bre!? :plakajucismajlisaDW:
Jao zelen li si
Idi desnim klikom na njega i kopiraj "View Image Info" onda ga prenesi ovde (kao kada ubacuješ sliku u post).
Preneo bih ga ja ali ne znam na koji misliš...
a inace ima 500 smajlija na darkwoodu koji placu
ne znam, nema mi te komande
mozda zato sto koristim IE
ne znam, nema mi te komande
mozda zato sto koristim IE
Lord Vader89- Domaćin
Gil-galad ::@hunter,
trebalo bi najpre preimenovati SUPERHEROJI u SUPERHEROJSKI STRIP,a potom prebaciti teme:
Izvini što smaram , ali bolje da bude sve od početka kako valja. Uradio bih ovo sam, ali nemam tu opciju.manhunter ::Nego sad nešto razmišljam: da li bi bilo bolje napraviti još jedan podforum gde bi išli Dizni, sindikalni i ostali stripovi? Nekako su mi bliži po tematici u Jednoj grupi nego da ih trpamo sa Konanom i sličnima.
?
Teme sam preselio, ostaje još samo da bude izmenjen naziv prvog podforuma i opis drugog. TOLIKU moć ipak nemam. Hvala!
Gil-galad- Domaćin
To ću ja.
Bikoz aj hev d pauer
Bikoz aj hev d pauer
manhunter- Domaćin
Ultras ::Ako neko ima predlog za nove smajlije neka ih okači ovde
Na Svetu stripa nema spama!
TOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!
Za ljubitelje slatkiša:
Za one koji bi da vas stignu, a ne mogu...!
Za Marka Markovića, kad se jednom konačno bude registrovao... (Onaj novi u DW prodavnici i moj sjajni prijatelj.)
Za nas koji volimo Conana!
Za nas Tolkienovce:
Juve, storia di un grande amore...
Za nas Grobare.
Ladies and gentlemen...
GLAAAAAAAAADAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!
Dosta vam je svega?
Za Saleta:
Gil-galad- Domaćin
Strana 2 od 4 • 1, 2, 3, 4