Reorganizacija
+6
Силни
manhunter
Lord Vader89
Gil-galad
Morrison
Ultras
10 posters
Strana 4 od 4
Strana 4 od 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Reorganizacija
Pozdrav Goksi!
Znam koliko se trudis oko NOOBa, i prava je steta sto zbog lenjivaca poput mene i slicnih taj forum ne dobija paznju koju zavredjuje.
Nadam se da ces sa jednakim zarom biti aktivan i ovde - gde god to 'ovde' u buducnosti bilo
Znam koliko se trudis oko NOOBa, i prava je steta sto zbog lenjivaca poput mene i slicnih taj forum ne dobija paznju koju zavredjuje.
Nadam se da ces sa jednakim zarom biti aktivan i ovde - gde god to 'ovde' u buducnosti bilo
Morrison- Domaćin
- Datum upisa : 24.12.2010
Broj poruka : 1710
goksi ::Elem, da napišem po koju...
Obzirom da smo se Ultras i ja dogovarali već jako dugo da spojimo dva foruma, noob forum i ovaj ovde, a ja nisam imao pojma kako to da izvedemo... Pa, nemam pojma ni sada , ali nešto smo valjda smislili . Elem, kako oba foruma imaju neke svoje karakteristike i članove nekako ćemo već to spojiti. Članovi sa foruma koji sam vodio nekih 3 godine (samo stripovski deo toliko, ostalo i duže) biće svi pozvani ovde a ja verujem da će se većina odazvati.
Nadam se da će sve funkcionisati kako valja .
Dajte ako imate predloge i recite ako imate nešto sad, bolje nego kasnije .
Pa dobrodošao
Obostrano poverenje je glavni preduslov za uspeh ovog projekta !
Pod projektom smatram sve ovo što smo kao Svet stripa započeli:
- Međunarodna strip konferencija "Kragujevac, godine ... "
- revija Kiša
- sajt,
- forum,
- blog,
- facebook,
- facebook fan page,
- twiter.
Mislim da je oformljena odlična ekipa za realizaciju svih ovih akcija i da nam prave pobede tek predstoje!
Do kraja meseca treba da se preda materijal za konkurs za sredstva koja daje Ministarstvo Kulture.
Za Strip Konferenciju će ponovo konkurisati Vlada iz Milenijuma (kao i prošle godine) a novina je da ćemo konkurisati i za Reviju a možda i za januarsko okupljanje stripadžija (nije još sigurno).
E sada, Vlada konkuriše ali mi sve organizujemo što se tiče programa i liste gostiju. Znači, najebavam totalno - oči su mi se usijale od monitora. Zahvaljujući Roganu, Hanteru, Vejderu, Galadu, Coltu i Bojanu Đukiću polako kompletiramo listu gostiju.
Ako nam se želje ostvare biće to događaj za svakog stripofila.
Očekujemo preko 30 aktivnih gostiju
Zašto ovo sve pričam: uz pravu podršku sajt/blog/forum može izrasti u jedan od najznačajnijih u EX YU !
Meni je prvenstveno čast što sam deo jednog ovakvog tima. Tima ljubitelja stripa.
Nadam se da se i vi osećate isto tako!
Ako Colt nešto dobaci - ignorišite ga
manhunter ::
De si goooksiiiii???
Ja se nadam da će ovo sve uspeti na obostrano zadovoljstvo, najiskrenije! I ti daj neki predlog vezan za ovaj forum.
Evo me . Nemam za sada predloga ali će ih verovatno biti. Drugačiji su forumi pa se nadam da će se nekako uklopiti, videćemo.
Ultras mi odmah napriča njegovu istoriju čitavu a ja samo došao na kafu .
goksi- Ističe se
- Datum upisa : 20.02.2011
Broj poruka : 122
goksi ::... a ja samo došao na kafu .
Goksi, ostani! Goksi, ostani! Goksi, ostani!
Pročitaj ponovo ono što sam ti napisao i videćeš da tu greške nema
Inače, predao sam materijal na konkurs koji je raspisalo Ministarstvo kulture i to je naš prvenac
Oblast je: # izdavačke delatnosti – periodične publikacije iz oblasti umetnosti i kulture;
A tražio sam lovu za štampanje Kiše u 2012. godini, naravno
Uzeo sam dan od odmora i ceo dan posvetio tome. Radio sam od pola deset do pola pet
Jedva sam stigao sve da završim i odem kod drugara na slavu
Ovo ce mozda zvucati kao glupo pitanje, ali...
Postoji li na ovom forumu ili na drugim forumima konkretna informacija o tome kako posti clanom udruzenja.
Ono, "ako se uclanite u S.Stripa, pored clanstva i zadovoljstva sto ucestvujete u razvoju strip scene, ostvarujete i pravo na popuste izdavackih kuca tih i tih, imate pravo na Kisu po ceni toj i toj, ekskluzivno pravo na taze Coltove viceve, kao i mnoge druge pogodnosti, a za samo 1000 din godisnje", itd...
Ili mozda ja, slepac kod ociju, to ne primecujem...
Postoji li na ovom forumu ili na drugim forumima konkretna informacija o tome kako posti clanom udruzenja.
Ono, "ako se uclanite u S.Stripa, pored clanstva i zadovoljstva sto ucestvujete u razvoju strip scene, ostvarujete i pravo na popuste izdavackih kuca tih i tih, imate pravo na Kisu po ceni toj i toj, ekskluzivno pravo na taze Coltove viceve, kao i mnoge druge pogodnosti, a za samo 1000 din godisnje", itd...
Morrison- Domaćin
Morrison ::Ovo ce mozda zvucati kao glupo pitanje, ali...
Prava stvar
Ti si već sročio tekst proglasa
Nakiti još malo i šalji da odobrimo Onda ćeš otvoriti "lepljivu temu"
Još jednom - bravo za ideju
Ok, samo me nahrani sa procentnopopustnim informacijama.
Morrison- Domaćin
Dajte, ljudi, vratite lepo opcije EDIT i DELETE post. Makar ovo prvo, na svaki podforum. Šta sad to znači, nešto/negde može da se promeni, nešto/negde ne???
Onaj ko piše ima svako pravo i da izmeni svoj post. Tako je na svakom forumu...
Just sayin', pa kako vam drago...
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
na stud. forumu je isto tako, mozes da izmenis u roku od sat vremena, a posle toga se slikaj
Lord Vader89- Domaćin
- Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589
Ja sam protiv jer je zavladala manija "edit-a" svakog posta i ostavljanje posta praktično izbrisanog... samo to je razlog - nijedan drugi.Gil-galad ::Dajte, ljudi, vratite lepo opcije EDIT i DELETE post. Makar ovo prvo, na svaki podforum. Šta sad to znači, nešto/negde može da se promeni, nešto/negde ne???
Uh, kada bi ta opcija postojala i na našem forumu ne bih imao dilemu uopšte.Lord Vader89 ::na stud. forumu je isto tako, mozes da izmenis u roku od sat vremena, a posle toga se slikaj
To je prava stvar, čak i previše vremena da se ispravi post.
Na Znaku Sagite takođe nema obe opcije.
delete ne bih stavljao
zato sto ljudi poput Sneaksija tako krenu da brisu svoje postove jer im se cefne.... i onda ostali koji su pisali izgledaju ko kreteni
zato sto ljudi poput Sneaksija tako krenu da brisu svoje postove jer im se cefne.... i onda ostali koji su pisali izgledaju ko kreteni
Lord Vader89- Domaćin
Kakva manija? Obrisao je bio culfis jedino postove, a mislim da znaš i zašto...
I ja sam editovao nekoliko postova na temi Uskoro na blogu, ali samo na poslednjoj strani, doduše - takođe jasno zašto... (Ako nije: zato jer neću nikome da budem naporan.) Možda ako misliš na S.com, to je druga priča...
Ma, dobro, nebitno... Zaboravi...
I ja sam editovao nekoliko postova na temi Uskoro na blogu, ali samo na poslednjoj strani, doduše - takođe jasno zašto... (Ako nije: zato jer neću nikome da budem naporan.) Možda ako misliš na S.com, to je druga priča...
Ma, dobro, nebitno... Zaboravi...
Gil-galad- Domaćin
A ja mislio to je neki bag na forumu, pa negde ima a negde ne...
Stvarno, dajte bre opcije...ako neko hoce da pobrise ili edituje postove, so be it, njegova stvar.
Stvarno, dajte bre opcije...ako neko hoce da pobrise ili edituje postove, so be it, njegova stvar.
Morrison- Domaćin
Morrison ::A ja mislio to je neki bag na forumu, pa negde ima a negde ne...
To... Ili svuda edit - ili nigde.
Gil-galad- Domaćin
E ljudi, dosao je trenutak da otvorim "knjiga utisaka" temu (mini intervjui posetilaca proslogodisnje konferencije) pa me zanima da li mogu da napravim temu ovde, pakujuci materijal u nju (posto ce mi trebati vise od jedne komp sesije) pa da kasnije -kad zavrsim- iskopiram temu i otvorim je tamo gde treba?
Morrison- Domaćin
Može. Ne moraš ni da je kopiraš posle, prebaciću čitav topic tamo gde mi kažeš.
manhunter- Domaćin
- Datum upisa : 20.12.2010
Broj poruka : 1318
Ma moci cu i sam, nema frke...ti ces eventualno zakljucati/obrisati/spaliti temu u ovom podforumu kad zavrsim ceo proces :)
Morrison- Domaćin
E, ovo moje je gotovo brze nego sto sam mislio da ce biti...ako ste zadovoljni, moze otici u odgovarajuci podforum
Ah, tek sad kapiram zasto si mi ovo napisao...imas pravo, bolje je da ti ili Ultras otvorite temu, kao 'Svet stripa' ili 'Admin'
manhunter ::Može. Ne moraš ni da je kopiraš posle, prebaciću čitav topic tamo gde mi kažeš.
Ah, tek sad kapiram zasto si mi ovo napisao...imas pravo, bolje je da ti ili Ultras otvorite temu, kao 'Svet stripa' ili 'Admin'
Morrison- Domaćin
meni je ovo megazanimljivo
a od cronosa sam umro
a od cronosa sam umro
Lord Vader89- Domaćin
Da, ima kul stvari...steta samo sto se jos veci broj ljudi nije svojevremeno odazvao.
Mada, OK je i ovako.
Mada, OK je i ovako.
Morrison- Domaćin
Nexus ::Morrison ::A ja mislio to je neki bag na forumu, pa negde ima a negde ne...
To... Ili svuda edit - ili nigde.
Da li može da se uvede brisanje postova u podforumu BERZA???
Hteo bih da uredim svoju temu, jer je sada toliko nepregledna da mi je lakše da otvorim novu... A mislim da je i za ubuduće dobro da ovo bude usvojeno. Svaki put kada nešto promenim, a menjam svako malo, moram da napišem novi post, pa se to nagomila... Obzirom da ne postoji opcija da svako editovanje bude predstavljeno kao novi post, već sam pitao Ultrasa, dajte onda brisanje tamo, mislim da je argument sasvim razuman.
Gil-galad- Domaćin
"...brisanje postova u podforumu BERZA???"
Je l' ovo toliki problem da se izvede?
Je l' ovo toliki problem da se izvede?
Gil-galad- Domaćin
Strana 4 od 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 4 od 4