Šta ste novo kupili?
+39
Sneaksie Thiefsie
MaxiKAZ
Miss_No
vladimir79
Raoul Duke
neomedjeni
boss52
Zlix
Rider of the lighting
Elesar
perikle
wele
Dragan_VŠ
tenay
kobra
Woolf
Dzek Denijels
Grujah
Desuparez Aporez
Kapetan Moca
Morrison
Bat Baterton
cronos six
Imrahil
Силни
Jasko
goksi
VLADA 96
Alex
Mhejl
Bruce Springsteen
Gil-galad
star-duster
Snake Plissken
masija
dessa
Ultras
Lord Vader89
manhunter
43 posters
Strana 13 od 21
Strana 13 od 21 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 21
Re: Šta ste novo kupili?
@ boss52, dobrodosaoboss52 ::Jedini strip kojeg imam duplo - MP c/b integrale i BG albume u boji. Jednostavno nisam mogao da se opredelim za samo jednu varijantu, suvise volim ovaj serijal!
Citas Sudiju i Bluberija! Odmah se vidi da imas dobar ukus za stripove
Da, bre! Moja greskastar-duster ::A o ovim izdanjima sam nekada ranije nešto otkucao u temi o Sudiji:
http://www.svetstripa.net/t266-judge-dredd#19788
Secam se da sam te propitivao o tom izdanju i pre nekoliko meseci na PM
Evo sada cu za kaznu da odem na topik i postavim sve ostale naslovne iz te edicije.
Nadam se da ih nema jos puno
Danas par epizoda VČ Dylana što su mi preporučili forumaši
Zlix- Domaćin
- Datum upisa : 12.06.2012
Broj poruka : 1293
Zlix, nisi neki preterani ljubitelj Dilana?
Mislio sam da imas sva izdanja Dilana od Veselih
Zavidim ti na citanju. Prvi put je prvi put.
Ne mogu se setiti "Prokockanih zivota" ali ovo ostalo je super. Pazi kada je u ovoj konkurenciji Superbook najslabiji.
Mislio sam da imas sva izdanja Dilana od Veselih
Zavidim ti na citanju. Prvi put je prvi put.
Ne mogu se setiti "Prokockanih zivota" ali ovo ostalo je super. Pazi kada je u ovoj konkurenciji Superbook najslabiji.
Nisam nikad pre čitao Dilana, pa sam kupio zadnja dva broja (58 i 59 valjda) i poslednji Superbook, i nije mi bilo loše. Pa sam pitao ljude na DW forumu da preporuče nešto od VČ, za početak, a posle ćemo videti za ostalo. Ovo sam uspeo naći u lokalnoj striparnici od epizoda što su mi preporučili. A Gručo mi je zanimljiv kao lik, komičan, tako da sam uzeo taj Superbook 2, čisto sprdnje radi.
Zlix- Domaćin
Jesi li procitao nesto od ovoga?
VLADA 96- Zaslužan član
- Datum upisa : 17.06.2011
Broj poruka : 394
Nisam još, htedoh sinoć ali nisam bio kući, možda danas.
Zlix- Domaćin
Dobar izbor, uživaj u čitanju. Ako zatreba još preporuka, slobodno se javi, zadovoljstvo nam je.
Mhejl- Ističe se
- Datum upisa : 09.02.2011
Broj poruka : 254
Poslednji put izmenio Ultras dana Čet 09 Avg 2012, 11:36, izmenio ukupno 2 puta
Nije da mi treba, pošto imam sve brojeve, ali gde si nabavio prva dva broja Karme, znam ljude kojima bi ta informacija možda bila od pomoći
Zlix- Domaćin
Na Sagiti je prodavao covek
Najzad sam ponosni vlasnik Karmi Citao sam ih od drugara ali nije to to dok nisu moje
Inace, kupio sam i ovo:
Najzad sam ponosni vlasnik Karmi Citao sam ih od drugara ali nije to to dok nisu moje
Inace, kupio sam i ovo:
Ah, ja mislio našao si negde u knjižari, trafici...
Ja sam pre dve Karme nabavio čim su se pojavile od Miše (valjda se tako zove čovek) iz Novog Sada, dok je postojao Klub obožavalaca stripa, a 3 i 4 uzeo u Alan Fordu, s tim što trojke nije bilo jedno vreme, pa čim su dobili ja poručio. Šteta što nema narednih brojeva.
Inače, mislim da Neomedjeni traži prva dva broja, ako ima neko, treba obavestiti čoveka
Ja sam pre dve Karme nabavio čim su se pojavile od Miše (valjda se tako zove čovek) iz Novog Sada, dok je postojao Klub obožavalaca stripa, a 3 i 4 uzeo u Alan Fordu, s tim što trojke nije bilo jedno vreme, pa čim su dobili ja poručio. Šteta što nema narednih brojeva.
Inače, mislim da Neomedjeni traži prva dva broja, ako ima neko, treba obavestiti čoveka
Zlix- Domaćin
Slažem se sa Zlixom. Neizostavno me treba obavestiti.
neomedjeni- Zaslužan član
- Datum upisa : 26.06.2012
Broj poruka : 323
Eto vidiš kakav sam ja drugar
Zlix- Domaćin
Imaš piće kad se sretnemo na nekom sajmu.
Zagor VČ 60 - Omča za Gambit. Voleo bih da je Dela Monika ili Laurenti crtao ovu priču. Pristojan je Prisko, ali ne uspeva svojim jednostavnim crtežom ni izdaleka da naglasi Gambitinu lepotu.
Danas sam započeo i sakupljanje Hermanovih Tornjeva Boa -Morija. Lagano, kupio sam samo prvi broj. Pre 5-6 godina pročitao sam, recimo, 7 od prvih 10 epizoda i brojeve 11 i 12. Herman u zadnje vreme nije u modi, ali ovo je možda i njegov najkvalitetniji serijal. Uz malo sreće i mnogo para, eto meni svih 14 brojeva izašlih u Srbiji do kraja godine.
Danas sam započeo i sakupljanje Hermanovih Tornjeva Boa -Morija. Lagano, kupio sam samo prvi broj. Pre 5-6 godina pročitao sam, recimo, 7 od prvih 10 epizoda i brojeve 11 i 12. Herman u zadnje vreme nije u modi, ali ovo je možda i njegov najkvalitetniji serijal. Uz malo sreće i mnogo para, eto meni svih 14 brojeva izašlih u Srbiji do kraja godine.
neomedjeni ::Zagor VČ 60 - Omča za Gambit. Voleo bih da je Dela Monika ili Laurenti crtao ovu priču. Pristojan je Prisko, ali ne uspeva svojim jednostavnim crtežom ni izdaleka da naglasi Gambitinu lepotu.
Čovek prodaje na Znaku Sagite prvih deset brojeva, za 8.000 din. Proveren prodavac, a cena može malo i da se koriguje ...
http://www.znaksagite.com/diskusije/index.php/topic,11485.0.html
Raoul Duke- Novajlija
- Datum upisa : 18.07.2011
Broj poruka : 47
Hvala Raoul, deluje kao dobar dil. Probaću da ga kontaktiram.
VČ Marti br. 20 - Čovek bez sećanja
Zlix- Domaćin
Ocekujem da mi stigne:
Morrison- Domaćin
- Datum upisa : 24.12.2010
Broj poruka : 1710
Kupovao sam i ja od clana beliluk. Sve preporuke, kao što reče Raoul Dukeneomedjeni ::Hvala Raoul, deluje kao dobar dil. Probaću da ga kontaktiram.
Misliš da nisam primetio ŽK koje i dalje stoje na spisku? Odma sam dedukovao u čijim je rukama to završilo.
Stigao Monocyte!
U have to see to believe
sjajno izgleda, A4 format, bruka...
U have to see to believe
sjajno izgleda, A4 format, bruka...
Elesar- Zaslužan član
- Datum upisa : 14.01.2011
Broj poruka : 475
Dakle, po zelji, prvo Monocyte koji izgleda fascinantno. Veliki, A4 format, predivan papir i more ilustracija pored poznatog nam stripsa. Zapravo, ovo vise izgleda kao umetnicka monografija.
Ako Monocyte izgleda ovako perverzno, mogu misliti kakav ce tek biti Tome...
Ako Monocyte izgleda ovako perverzno, mogu misliti kakav ce tek biti Tome...
Elesar- Zaslužan član
A onda - napokon!
Jedan od svetih mi gralova, i trenutno na prvom mestu najbitnijeg mi dela kolekcije (pored Helise, koji je tu negde, i Absolute Sandmana u najavi u narednih par godina...), 10 kg ciste esencije (mereno, verujte mi, 10 kg!), apsolutni i nenadmasni dvojac! Napokon stiglo iz Germanije via majne libe sveca (poruceno preko nemackog amazona, stiglo u nemacku, naravno, totalni mint, i jos jedna potvrda da je SVE ipak do domacih postara i u manjoj meri carine), a onda preko mojih ruku.
Eto, sad je i definitivno moderacija=elita.
I da, ovo je velicine mini kucista.
Jedan od svetih mi gralova, i trenutno na prvom mestu najbitnijeg mi dela kolekcije (pored Helise, koji je tu negde, i Absolute Sandmana u najavi u narednih par godina...), 10 kg ciste esencije (mereno, verujte mi, 10 kg!), apsolutni i nenadmasni dvojac! Napokon stiglo iz Germanije via majne libe sveca (poruceno preko nemackog amazona, stiglo u nemacku, naravno, totalni mint, i jos jedna potvrda da je SVE ipak do domacih postara i u manjoj meri carine), a onda preko mojih ruku.
Eto, sad je i definitivno moderacija=elita.
I da, ovo je velicine mini kucista.
Elesar- Zaslužan član
Strana 13 od 21 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 21
Strana 13 od 21
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu