Cassidy
+10
manhunter
Makarije
Snake Plissken
legaz
Woolf
Elesar
Bruce Springsteen
Ultras
anto
Svet stripa
14 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Cassidy
Jasko ::
Sta znam, treba uzimam Eternaut kad skupim novce
Dobro, ja sam mislio ako ti treba nesto pre 2014. godine
Tex Willer- Domaćin
- Datum upisa : 18.01.2011
Broj poruka : 138
Juce sam procitao sva 3 broja i meni je strip odlican!
Rider of the lighting- Ističe se
- Datum upisa : 20.02.2011
Broj poruka : 187
Dvica i trica su mi malo slabije od keca, ali sve u svemu jako dobar serijal.
Mozda je trebao da ide na 130 strana kao Demian da ima vise prostora da se izgrade likovi.
Ali svejedno, Ruju opet jako dobar.
Mozda je trebao da ide na 130 strana kao Demian da ima vise prostora da se izgrade likovi.
Ali svejedno, Ruju opet jako dobar.
Tex Willer- Domaćin
- Datum upisa : 18.01.2011
Broj poruka : 138
Cassidy
Serial koji me je prijatno iznenadio. Tvorac je Pasquale Ruju. Zamišljen kao 18-delna priča.
Ukratko o serialu: Rejmond “Rej” Kasidi, star 42 godine, fizički spreman i obučen za akciju, odlučan i žestok čovek s vojničkom prošlošću. Profesionalac koji vešto i iskusno obavlja krađe i pljačke, i koji nikada nije bez razloga nasilan. On radi u skladu s preciznim “načinom delovanja” i ličnim “kodeksom časti”: organizuje svoje akcije u stilu komandosa, izbegavajući da upliće “civile”, kako on naziva ljude koji poštuju zakon, osim ako na to nije prinuđen. Na civile se ne puca, i civili se ne drže kao taoci: to su njegova pravila. Kasidi ume da bude nemilosrdan kada je neophodno, ali nikada bezrazložno okrutan, i zbog toga ga u kriminalnim krugovima jako poštuju. Jedna od karakteristika po kojoj se razlikuje je isto crno odelo i burma koju uvek stavlja kada krene u akciju. Vozi crni Dodž Aspen 360 V8 kupe, s ugrađenim NOS-om (nitro-oksid sistem) da bi zavarao trag čuvarima zakona koji su mu stalno za petama. Njegovi najverniji saradnici su svakako krupni i vispreni Huan Kuervo i Aron “Ejs” Gibrson, ženskaroš, lopov i okoreli kartaroš. Sa dvojicom prijatelja, koliko to uopšte mogu da budu kriminalci među sobom, zajedno proživljava mnoge avanture. U noći 16. avgusta 1977. (iste noći kada je u Grejslendu umro kralj roka Elvis Prisli), nakon pljačke koja se neslavno završila, Rejmond Kasidi leži teško ranjen u svom Dodžu, izrešetanom mecima. Nije ni svestan da je krenuo na sastanak sa sudbinom...
Do sada su kod nas objavljena tri broja:
Ukratko o serialu: Rejmond “Rej” Kasidi, star 42 godine, fizički spreman i obučen za akciju, odlučan i žestok čovek s vojničkom prošlošću. Profesionalac koji vešto i iskusno obavlja krađe i pljačke, i koji nikada nije bez razloga nasilan. On radi u skladu s preciznim “načinom delovanja” i ličnim “kodeksom časti”: organizuje svoje akcije u stilu komandosa, izbegavajući da upliće “civile”, kako on naziva ljude koji poštuju zakon, osim ako na to nije prinuđen. Na civile se ne puca, i civili se ne drže kao taoci: to su njegova pravila. Kasidi ume da bude nemilosrdan kada je neophodno, ali nikada bezrazložno okrutan, i zbog toga ga u kriminalnim krugovima jako poštuju. Jedna od karakteristika po kojoj se razlikuje je isto crno odelo i burma koju uvek stavlja kada krene u akciju. Vozi crni Dodž Aspen 360 V8 kupe, s ugrađenim NOS-om (nitro-oksid sistem) da bi zavarao trag čuvarima zakona koji su mu stalno za petama. Njegovi najverniji saradnici su svakako krupni i vispreni Huan Kuervo i Aron “Ejs” Gibrson, ženskaroš, lopov i okoreli kartaroš. Sa dvojicom prijatelja, koliko to uopšte mogu da budu kriminalci među sobom, zajedno proživljava mnoge avanture. U noći 16. avgusta 1977. (iste noći kada je u Grejslendu umro kralj roka Elvis Prisli), nakon pljačke koja se neslavno završila, Rejmond Kasidi leži teško ranjen u svom Dodžu, izrešetanom mecima. Nije ni svestan da je krenuo na sastanak sa sudbinom...
Do sada su kod nas objavljena tri broja:
Poslednji izmenio legaz dana Ned 13 Nov 2011, 21:51, izmenjeno ukupno 1 puta
legaz- Ističe se
- Datum upisa : 19.01.2011
Broj poruka : 100
Evo lepe vesti:
Inače, još jedna vest odlučio sam da u decembru izađe i januarski broj.
Hvala svima na podršci,mnogo mi je drago da su svi koji su kupili strip uz neke male zamerke zadovoljni.
legaz- Ističe se
- Datum upisa : 19.01.2011
Broj poruka : 100
Kupio Cssidy-a, stigo sam samo da prilistam, i utisci su fenomenalni Strip tehnički odlično odrađen, crtež odličan, radnja na osnovu onog znanog svakako je ono što me interesuje
I da, pohvale izdavaču za što januarski broj izlazi decembra
I da, pohvale izdavaču za što januarski broj izlazi decembra
Bruce Springsteen- Domaćin
- Datum upisa : 11.01.2011
Broj poruka : 250
Novosti iz Padore:
Ovog meseca 2 broja, u novembru 3 broja i u martu 2 broja.
Sto se tiče planova videćemo.
u poslednje vreme razmišljam o Lazarusu ali se pitam odakle početi to jest nastaviti.
Novosti iz Padore:
Evro je pao na 116 dinara, možda bude i dodatnog popusta
Od 19 septembra do 28 oktobra - dakle u vreme održavanja Salona stripa i Sajma knjiga u Beogradu komplet Kasidi od broja 1 do broja 7 možete kupiti u Darkwoodu i Alan Fordu po ceni od 10 eura - 1.200 dinara.Dakle popust od oko 30 %. Puna cena bi bila 1.750 dinara.
Inače ove nedelje će se u prodaji pojaviti novi brojevi Kasidija - 12 i 13.
Pozdrav
Evro je pao na 116 dinara, možda bude i dodatnog popusta
Strana 2 od 2 • 1, 2
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu