Saga, novi serijal autora stripova Y: The Last Man i Pride Of Baghdad
+6
Lord Vader89
Elesar
Woolf
Силни
wele
Gil-galad
10 posters
Strana 2 od 3
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Re: Saga, novi serijal autora stripova Y: The Last Man i Pride Of Baghdad
Sagica stigla, pa kad nađem vremena da pročitam, biće i utisci :)
Imrahil- Zaslužan član
- Datum upisa : 02.03.2011
Broj poruka : 312
Opa!Imrahil ::Sagica stigla, pa kad nađem vremena da pročitam, biće i utisci :)
Koliko love je bila?
Imrahil- Zaslužan član
Andro, kako napreduje ovaj serijal?
nes(p)retnom igrom slucaja sam ga totalno obustavio, a sad ne znam kako da iskopam sve brojeve koji mi fale....
nes(p)retnom igrom slucaja sam ga totalno obustavio, a sad ne znam kako da iskopam sve brojeve koji mi fale....
Lord Vader89- Domaćin
- Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589
Nisam Andra, a ni Relja, ali 4. novembra je trebala da izađe sedma sveska. Možeš komotno da iščitaš ponovo prvih 6 i priključiš se.
Ne znam da li je sada neki broj rasprodan, mislio sam da ih je sve i dalje lako nabaviti.
Ne znam da li je sada neki broj rasprodan, mislio sam da ih je sve i dalje lako nabaviti.
neomedjeni- Zaslužan član
- Datum upisa : 26.06.2012
Broj poruka : 323
odsecen mi je svaki pristup pirateriji....
Lord Vader89- Domaćin
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
Vejder elitista, samo papir, nikad sken!
Imrahil- Zaslužan član
Nexus ::Ti naruči trejd.
radije bih citao na ekranu, posto je pravljen 100% kompjuterski....ne moz' papir to dobro da reprodukuje
Lord Vader89- Domaćin
Rekoše neki, indeed.
Gil-galad- Domaćin
Koliko sam dugo čekao na sedmicu. A onda sam brzo progutao novih dvadesetak strana, i evo me opet tamo gde sam bio - samo sad čekam broj osam, grrrrrrr. Dakle, ovo je jedna od onih svakodnevnih priča u kojima jezičava mlada upoznaje njegove zgraaaanute roditelje, a on jadan ne zna kako da se postavi. Razlika je samo u tome što su mladenci najtraženiji par begunaca u galaksiji, njihova beba plod ukrštanja dve rase, a bebisiterka duh koji je upravo podvrgnut egzorcizmu...
I meni su nedostajali. Opet - ovo je stvarno takav strip gde mi cliffhangeri uopšte ne smetaju, jer ovakvo ludilo nisam video od Preachera na ovamo...
Ono stvorenje koje je napalo Marka i njegovu majku... ONO stvorenje... Man...
Ono stvorenje koje je napalo Marka i njegovu majku... ONO stvorenje... Man...
Gil-galad- Domaćin
Imrahil- Zaslužan član
E, da. Upravo malopre nađoh osmicu u radnji. Taman da večeras pročitam.
Možda je ovo poslednji strip koji sam pročitao. Ever. Obzirom na predstojeći armagedon...
Elem: strip godine i crtač(ica) godine! U ovom poslednjem broju za 2012., osmom, Fiona Staples je otišla korak dalje sa svojim sjajnim crtežom, a pod tim mislim na jedan od najtežih zadataka strip crtača - izraze lica. Kako je samo jednostavno i sa lakoćom dočarala razumevanje između Alane i Markovog oca, ostao sam zadivljen!
Btw. reč "mudonja" dobila je novo značenje.
Glede priče, sad već sa nestrpljenjem iščekujem nove brojeve! Vaughan ne posustaje... Vešto smenjuje detalje koji postaju centralni deo zapleta i priča polako, ali sigurno ide u širinu i sada već makar malo predvidljivijem smeru. Za nas ljubitelje fantasyja protkanog sci-fi elementima (možda je prava reč space opera, ali Saga je ipak više fantasy, nego sci-fi)... BINGO!
Elem: strip godine i crtač(ica) godine! U ovom poslednjem broju za 2012., osmom, Fiona Staples je otišla korak dalje sa svojim sjajnim crtežom, a pod tim mislim na jedan od najtežih zadataka strip crtača - izraze lica. Kako je samo jednostavno i sa lakoćom dočarala razumevanje između Alane i Markovog oca, ostao sam zadivljen!
Btw. reč "mudonja" dobila je novo značenje.
Glede priče, sad već sa nestrpljenjem iščekujem nove brojeve! Vaughan ne posustaje... Vešto smenjuje detalje koji postaju centralni deo zapleta i priča polako, ali sigurno ide u širinu i sada već makar malo predvidljivijem smeru. Za nas ljubitelje fantasyja protkanog sci-fi elementima (možda je prava reč space opera, ali Saga je ipak više fantasy, nego sci-fi)... BINGO!
Gil-galad- Domaćin
Pročitah negde da Vaughan ovo zamišlja kao dugovečan serijal i samim prva misao mi je bila da batalim trejdove i čekam lepo Compendium (ako ostavi dobar utisak na mene), ali ovo je toliko sjajno da će morati uskoro i dvojka da padne
Imrahil- Zaslužan član
Preživesmo, što je dobra vest i za svet, koji i dalje postoji, i za nas, koji ćemo još čitat Sagu i diviti se kreativnom ludilu autora.
Gil je sjajno objasnio epizodu, ja bih samo dodao sledeće tri reči - porodica, porodica, porodica. Iz broja u broj, priča se upinje da nam objasni šta je to čudo, kako se stvara i šta je potrebno da bi opstalo. A potrebno je mnogo, posebno kada je sačinjena od čudnih likova kao što su ovi u čijim avanturama uživamo.
Gil je sjajno objasnio epizodu, ja bih samo dodao sledeće tri reči - porodica, porodica, porodica. Iz broja u broj, priča se upinje da nam objasni šta je to čudo, kako se stvara i šta je potrebno da bi opstalo. A potrebno je mnogo, posebno kada je sačinjena od čudnih likova kao što su ovi u čijim avanturama uživamo.
Moj doprinos temi Sagu još uvek nisam čitao
Nisam ni ja čitao, ali kako je Darkwood krenuo sa stripovima, ne bi me čudilo za godinu dana da i ovo izbace.
Zlix- Domaćin
- Datum upisa : 12.06.2012
Broj poruka : 1293
kad prckate po netu u potrazi za Sagom....what's the keywords....?
Lord Vader89- Domaćin
Na torentu mi je ovo SAGA # 01 (ili koji već broj), ako na to misliš
Imrahil- Zaslužan član
pa ja idem na one rapidlibraryje i zezancije....i tamo sta god da upisem, dobijem nesto sasvim levo (spajdermenove sage, betmenove sage....)
reko da poskidam sve ovo sto mi fali dok sam jos u Norveskoj, i mogu nesmetano da se sluzim....
reko da poskidam sve ovo sto mi fali dok sam jos u Norveskoj, i mogu nesmetano da se sluzim....
Lord Vader89- Domaćin
Zlix- Domaćin
- Datum upisa : 12.06.2012
Broj poruka : 1293
vejder je provaljen
pa pokušaj sa torentom
pa pokušaj sa torentom
Imrahil- Zaslužan član
neomedjeni ::Preživesmo, što je dobra vest i za svet, koji i dalje postoji, i za nas, koji ćemo još čitat Sagu i diviti se kreativnom ludilu autora.
Saga #9-11
Da se nadovežem na Neomeđenog... Porodica, da!
Markovi otac i majka, njegovo detinjstvo, kako su se upoznali on i Alana... Markova bivša (koja je luuuuuda!)... A konačno, šta znači žrtvovati se... Ovime je zaokružena još jedna mini celina, mada će se u drugom trejdu naći i Saga #12...
Saga #10 jedan od najuzbudljivijih stripova (milsim na pojedinačne brojeve) koje sam pročitao poslednjih godina...
Imamo kraći predah, imamo ono najvažnije što bi trebalo da znamo o dvoje glavnih likova, pa sad opuštenije možemo da iščekujemo nastavak.
Gil-galad- Domaćin
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kratki rezovi
» Serijal : "Dete oluje"
» POSVETE AUTORA U STRIPOVIMA ?
» Enciklopedija domaćih strip autora
» 15. BALKANSKA SMOTRA MLADIH STRIP AUTORA
» Serijal : "Dete oluje"
» POSVETE AUTORA U STRIPOVIMA ?