Kiša dobrog stripa okupala Kragujevac
+4
neomedjeni
Zlix
boss52
Ultras
8 posters
Strana 1 od 1
Kiša dobrog stripa okupala Kragujevac
Kiša danas nije zaobišla Kragujevac. Akcijom koju je organizovao Svet stripa naši sugrađani su u mogućnosti da reviju čitaju na najrazličitijim mestima u gradu.
Re: Kiša dobrog stripa okupala Kragujevac
Odlicna ideja - ubaciti strip reviju u kafice! Kad bi se neko od "pametnih" u Beogradu odvazio na ovo bilo bi sjajno - pijes kafu/pivo/whatever i citas normalno stivo, a ne Alo, Kurir i ostalo smece...
boss52- Obećava
- Datum upisa : 23.06.2011
Broj poruka : 83
Odlična ideja, svaka čast za ovo
Zlix- Domaćin
- Datum upisa : 12.06.2012
Broj poruka : 1293
Hvala drugari.
Preko 30 lokala u Kragujevcu ima našu reviju u svojoj "ponudi za čitanje".
Nisam uspeo da postavim sve slike...
Inače, na gornjim slikama sam se trudio da vam predstavim ulaz ili izgled lokala spolja, a sa desne strane odeljak gde stoji štampa.
Hoću da napomenem:
ova akcija ima za cilj da PRIBLIŽI strip što većem krugu čitalaca a ne da im ga nameće kao jedini izbor za čitanje.
Znači, mi ne idemo sa onim "samo strip vredi - ostalo je bez veze" već se trudimo da pomognemo novim čitaocima da sami otkriju strip i onda odluče da li im leži ili ne. Nametanje bi samo dovelo do kontra efekta.
Preko 30 lokala u Kragujevcu ima našu reviju u svojoj "ponudi za čitanje".
Nisam uspeo da postavim sve slike...
Inače, na gornjim slikama sam se trudio da vam predstavim ulaz ili izgled lokala spolja, a sa desne strane odeljak gde stoji štampa.
Hoću da napomenem:
ova akcija ima za cilj da PRIBLIŽI strip što većem krugu čitalaca a ne da im ga nameće kao jedini izbor za čitanje.
Znači, mi ne idemo sa onim "samo strip vredi - ostalo je bez veze" već se trudimo da pomognemo novim čitaocima da sami otkriju strip i onda odluče da li im leži ili ne. Nametanje bi samo dovelo do kontra efekta.
Ultras ::Hvala drugari.
Hoću da napomenem:
Vi ste uradili šta ste mogli. Ostaje da vidimo hoće li ljudi dati stripu šansu pored ostalog što je u ponudi.
neomedjeni- Zaslužan član
- Datum upisa : 26.06.2012
Broj poruka : 323
Sad samo treba uslikati nekoga kako sedi u kafiću i čita reviju.
Bilo bi dobro da se ova akcija odradi i po drugim gradovima u Srbiji, pored revija možda i pokoji strip da se nađe.
Bilo bi dobro da se ova akcija odradi i po drugim gradovima u Srbiji, pored revija možda i pokoji strip da se nađe.
Zlix- Domaćin
Ponecu ja moje primerke pa se slikati po beogradskim kaficima
boss52- Obećava
Hahaha, da, to će sigurno pomoći
Zlix- Domaćin
Znam da nece, ali volim kad me gledaju kao da sam nenormalan, osecam se tako posebno...
boss52- Obećava
TO!boss52 ::Ponecu ja moje primerke pa se slikati po beogradskim kaficima
... još slika:
Kada nam izađe broj 6, pa posle Sajma knjiga - a i na Sajmu - mogli bismo da osmislimo jedno druženje i promociju Kiše u Beogradu...!
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
Stvarno kapa dole za trud, stari.
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
Sjajno, nemam sta da pridodam pohvalama za ideju!
Cak i sa cicom na naslovnoj konkurisemo ostalim casopisima! :P
Cak i sa cicom na naslovnoj konkurisemo ostalim casopisima! :P
Elesar- Zaslužan član
- Datum upisa : 14.01.2011
Broj poruka : 475
Sjajna ideja Ultrase , ja sam imao nešto slično ali sa bibliotekama , ali nikad da odem do moje lokalne da vidim kakva je situacija.
Woolf- Zaslužan član
- Datum upisa : 11.02.2011
Broj poruka : 396
I ja sam tamo prvo otišaoWoolf ::Sjajna ideja Ultrase , ja sam imao nešto slično ali sa bibliotekama , ali nikad da odem do moje lokalne da vidim kakva je situacija.
Na odeljenju periodike (gde se čita štampa) sada se može naći i pročitati naša revija.
svaka čast, lepo nosila sam se mišlju da poklonim reviju aranđelovačkoj biblioteci ali oni bi to zaturili dok bi na glavnim mestima bili izloženi lokalni stihoklepci i Vesna Dedić
crow- Domaćin
- Datum upisa : 05.11.2011
Broj poruka : 959
Odlično.Ultras ::I ja sam tamo prvo otišaoWoolf ::Sjajna ideja Ultrase , ja sam imao nešto slično ali sa bibliotekama , ali nikad da odem do moje lokalne da vidim kakva je situacija.
Na odeljenju periodike (gde se čita štampa) sada se može naći i pročitati naša revija.
Woolf- Zaslužan član
- Datum upisa : 11.02.2011
Broj poruka : 396
Similar topics
» KIŠA - revija dobrog stripa - broj 1
» KIŠA - revija dobrog stripa - broj 6
» KIŠA - revija dobrog stripa - broj 4
» KIŠA - revija dobrog stripa - broj 5
» Revija KIŠA dobrog stripa - broj 2
» KIŠA - revija dobrog stripa - broj 6
» KIŠA - revija dobrog stripa - broj 4
» KIŠA - revija dobrog stripa - broj 5