Kako bre...
+7
neomedjeni
Gil-galad
Zlix
crow
Imrahil
Morrison
manhunter
11 posters
Strana 1 od 1
Kako bre...
...izlazite na kraj sa svim ovim silnim izdanjima?
Gledam šta sve Darkwood i Fibra najavljuju, poznato je koliko imamo izdavača Bonellija i ostalih "manjih" izdavača, pa se mislim kako ću i gde ću...
Kako se vi snalazite, koji su vam prioriteti i koliki vam je uopšte budžet (sad ovako među nama, kad nam žene nisu tu )?
Gledam šta sve Darkwood i Fibra najavljuju, poznato je koliko imamo izdavača Bonellija i ostalih "manjih" izdavača, pa se mislim kako ću i gde ću...
Kako se vi snalazite, koji su vam prioriteti i koliki vam je uopšte budžet (sad ovako među nama, kad nam žene nisu tu )?
manhunter- Domaćin
- Datum upisa : 20.12.2010
Broj poruka : 1318
Re: Kako bre...
Tesko bre, tesko u tri lepe
Bonelijanu sam skresao ne pristojnu meru - bez 'poskupih' kolekcionaraca, hrvatske Zagore, Dilane i jos kojesta pazarim jeftino na Limundu.
Sledeca godina ce biti neverovatno zahtevna, pa sve nade polazem potencijalnim prelaskom na bolje placeni posao, inace ce uslediti znacajni rezovi.
Budzet? Onako ofrlje, 400-500 evra godisnje.
Bonelijanu sam skresao ne pristojnu meru - bez 'poskupih' kolekcionaraca, hrvatske Zagore, Dilane i jos kojesta pazarim jeftino na Limundu.
Sledeca godina ce biti neverovatno zahtevna, pa sve nade polazem potencijalnim prelaskom na bolje placeni posao, inace ce uslediti znacajni rezovi.
Budzet? Onako ofrlje, 400-500 evra godisnje.
Morrison- Domaćin
- Datum upisa : 24.12.2010
Broj poruka : 1710
Budžet, recimo 40 evra mesečno, mada dosta i menjam stripove.
Za nova izdanja, ne uzimam naravno sve (nema potrebe za tim), niti volim da mi se stripovi gomilaju, pa verujem da ću nekako izaći na kraj
Za nova izdanja, ne uzimam naravno sve (nema potrebe za tim), niti volim da mi se stripovi gomilaju, pa verujem da ću nekako izaći na kraj
Imrahil- Zaslužan član
- Datum upisa : 02.03.2011
Broj poruka : 312
meni je mesečni budzet 5-6 evra čekam sedmicu na loto
crow- Domaćin
- Datum upisa : 05.11.2011
Broj poruka : 959
Ne kupujem sve i svašta pa imam novaca za ono što mi se sviđa, a budžet -- zavisi kako kad, od izdanja. Recimo za Sajam sam se baš dosta istrošio, a u novembru sam potrošio sveka 230 dinara na stripove.
Zlix- Domaćin
- Datum upisa : 12.06.2012
Broj poruka : 1293
Drastično sam smanjio kupovinu stripova u poslednje vreme, pratim još samo Konana DMS, Riđobradog, Mr. Noa kolekc. i Ripa Kirbyja, od albuma/integrala... I PSDZ i MM-a od kiosk izdanja, redovno, plus Dylan kako koji naleti. Probaću da ispratim i DW magazinska izdanja francuskih albuma... A biće tu verovatno i poneki one shot, tipa Pakao i Habibi.
Kod mene dobar deo kolekcije cirkuliše kroz razmenu, pa ću verovatno uspeti sve ovo da ispratim, ali u poslednje dve godine sam pukao baš dosta para na stripove... No, to je bilo svesno, odrekao sam se mnogo čega, ali sam hteo da kompletiram štošta i nije mi žao. Sad će to ići mnogo lakše, kako glede naših, tako i inostranih izdanja...
Kod mene dobar deo kolekcije cirkuliše kroz razmenu, pa ću verovatno uspeti sve ovo da ispratim, ali u poslednje dve godine sam pukao baš dosta para na stripove... No, to je bilo svesno, odrekao sam se mnogo čega, ali sam hteo da kompletiram štošta i nije mi žao. Sad će to ići mnogo lakše, kako glede naših, tako i inostranih izdanja...
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
Jednostavno, ne uzimam sve. Čak ni Darkvudova, realno neverovatno jeftina izdanja, ako gledamo na pretplatu, neću uzimati sva.
neomedjeni- Zaslužan član
- Datum upisa : 26.06.2012
Broj poruka : 323
crow ::meni je mesečni budzet 5-6 evra čekam sedmicu na loto
Same here.
Volim da mislim da je to tako zato što smo još male. Kad kažem male, mislim bez stalnog zaposlenja. Bar ja.
Za Sajam se, bogme, skupljalo duuugo, a ni tu nisam potrošila više od 40 ili 50 evra.
Razmišljam da počnem da prodajem nepotrebne stvari iz kuće.
Miss_No- Domaćin
- Datum upisa : 12.10.2012
Broj poruka : 117
mislila sam i ja o tome, slaba vajda od toga, meni sve treba po kući
jooj, ne znam kako vi, mene sahraniše računi za gas da mi nije toga, moja kolekcija bi bila daleko veća
jooj, ne znam kako vi, mene sahraniše računi za gas da mi nije toga, moja kolekcija bi bila daleko veća
crow- Domaćin
Moj račun za gas u januaru mesecu je iznosio 33.800 dinara - pa se zaključak sam namećecrow ::jooj, ne znam kako vi, mene sahraniše računi za gas
auu, pa ti imaš sitnu dečicu, moraš više da greješ
...još sam morala da im platim 1200 din za kontrolu pre grejne sezone
crow- Domaćin
Ultras ::Moj račun za gas u januaru mesecu je iznosio 33.800 dinara - pa se zaključak sam namećecrow ::jooj, ne znam kako vi, mene sahraniše računi za gas
Zaključak: manje grejanja = više stripova.
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
da ne bude samo varijanta : grejali se na stare stripoteke
crow- Domaćin
Da, praktično ne isključujem radijatore.crow ::auu, pa ti imaš sitnu dečicu, moraš više da greješ
Mislim da i nas deru za to godišnje održavanje sistema - ali to već ćale plaća
IstinaNexus ::Zaključak: manje grejanja = više stripova.
Hahahaha gde njih nađe, danas mi je stigao paket sa 83 stripotekecrow ::da ne bude samo varijanta : grejali se na stare stripoteke
Boga mi, imam zavidnu kolekciju Kad prebrojim javim cifru
Sakupljam od broja 500
neomedjeni ::Jednostavno, ne uzimam sve. Čak ni Darkvudova, realno neverovatno jeftina izdanja, ako gledamo na pretplatu, neću uzimati sva.
Pa o tome ja pričam.
Zlix- Domaćin
- Datum upisa : 12.06.2012
Broj poruka : 1293
ja sam isto drastično smanjio kupovinu, pa je sad dosta lakše
Imrahil- Zaslužan član
- Datum upisa : 02.03.2011
Broj poruka : 312
Ultras ::Moj račun za gas u januaru mesecu je iznosio 33.800 dinara - pa se zaključak sam namećecrow ::jooj, ne znam kako vi, mene sahraniše računi za gas
Brateeee to TOLIKO kosta?!?
Ja se gre'em na struju, i razlika izmedju januarskog i julskog racuna mi je oko 3.000 din.
Sto ce reci da za celu grejnu sezonu platim skoro pa duplo manje nego ti za 1 mesec
Kako su ljude zajebali s tim gasom ,pa to je strasno!
Morrison- Domaćin
- Datum upisa : 24.12.2010
Broj poruka : 1710
Takođe skroman budžet. I ono malo što imam se začas potroši na kućne potrepštine, račune i izlaske.
Razmišljao sam da počnem da otimam osnovnoškolcima novac za užinu; to je jedini način da se isprati ono što me zanima.
Razmišljao sam da počnem da otimam osnovnoškolcima novac za užinu; to je jedini način da se isprati ono što me zanima.
Mhejl- Ističe se
- Datum upisa : 09.02.2011
Broj poruka : 254
Eee...da.Isto ovamoMhejl ::Takođe skroman budžet. I ono malo što imam se začas potroši na kućne potrepštine, račune i izlaske.
Neki se kriminal mora pocet',ne ide ovakoRazmišljao sam da počnem da otimam osnovnoškolcima novac za užinu; to je jedini način da se isprati ono što me zanima.
wele- Zaslužan član
- Datum upisa : 06.10.2011
Broj poruka : 383
iduće nedelje bi trebalo da u lokalnoj biblioteci Aranđelovca bude organizovana prodajna izložba veselog četvrtaka moram da odvojim malo para za taj hepening
crow- Domaćin
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu