Igra prestola
+6
Grujah
Силни
crow
Lord Vader89
Gil-galad
Ultras
10 posters
Strana 3 od 5
Strana 3 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Igra prestola
Skinula sam prvu epizodu druge sezone, HD kvalitet snimka javljam utiske kad odgledam večeras sa društvom
crow- Domaćin
- Datum upisa : 05.11.2011
Broj poruka : 959
Odradio isto to, veceras je uzivancija!
Elesar- Zaslužan član
- Datum upisa : 14.01.2011
Broj poruka : 475
Vau, biće još bolja sezona ! Režija je sada za nijanse finija ( verovatno su imali više prostora/vremena da lepo montiraju prelaze itd.) i fina muzikica u pozadini nagoveštavaju da su više obraćali pažnje na sitnice. Ostalo ću da komentarišem kad pogledate
crow- Domaćin
Odlicno pletenje tkanja iz prve sezone se nastavlja, gluma je superiorna (par momenata tisine koju akteri izvode su nenadjebivi!), serija uspeva da sazme na najbitnije trenutke gusto Martinovo pisanije, uprkos tome sto se sve zapetljava svakim novim kadrom. Napredak je primetan u scenografiji i efektima. Melisandra preuzima ulogu kucke u odnosu na Sersei.
Najbolja scena iz 1.epizode - kada Sersei (oh, tako poznato i primenljivo na nase vreme) uci sve nas, ne samo lorda Bejlisa, sta je prava moc.
Najbolja scena iz 1.epizode - kada Sersei (oh, tako poznato i primenljivo na nase vreme) uci sve nas, ne samo lorda Bejlisa, sta je prava moc.
Elesar- Zaslužan član
Istina - imam utisak da su se sad glumci stvarno uživeli u svoje likove ( i da su klinci - Sansa, Dzofri i Arja izdzikljali za po nekolko cm ) Scenografija - pa sad su imali mogućnost da se razmašu nad panoramom DubrovnikaElesar ::Odlicno pletenje tkanja iz prve sezone se nastavlja, gluma je superiorna (par momenata tisine koju akteri izvode su nenadjebivi!), serija uspeva da sazme na najbitnije trenutke gusto Martinovo pisanije, uprkos tome sto se sve zapetljava svakim novim kadrom. Napredak je primetan u scenografiji i efektima. Melisandra preuzima ulogu kucke u odnosu na Sersei.
Scena sa Sersei to bi u današnje vreme zvali mobingom
crow- Domaćin
Za one manje vične "svlačenju" sa neta
crow- Domaćin
Toliko ima torrenata za 1.epizodu da samo onaj ko nece ne bi naletao na njih
Elesar- Zaslužan član
Šta je ovo, niko ne gleda drugu sezonu
dajte utiske
dajte utiske
crow- Domaćin
Pojedini su baš bili kreativni na izborima...
Elem, upravo kupujem poslednju epizodu, a hteo sam da kažem, pa zaboravio, kako je tek u prethodnoj, šestoj, serija dostigla nivo koji sam od početka očekivao, a nadam se da će tako i ostati. Konačno se radnja odvija brže, tačno onoliko koliko je bilo potrebno da se dođe do dinamike koja mi odgovara, tj. da se GOT "odvoji" od ranije viđene tv produkcije.
Elem, upravo kupujem poslednju epizodu, a hteo sam da kažem, pa zaboravio, kako je tek u prethodnoj, šestoj, serija dostigla nivo koji sam od početka očekivao, a nadam se da će tako i ostati. Konačno se radnja odvija brže, tačno onoliko koliko je bilo potrebno da se dođe do dinamike koja mi odgovara, tj. da se GOT "odvoji" od ranije viđene tv produkcije.
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
Sedma ima nekih momenata sa Dzejmijem Lanisterom kojih se ne sećam iz knjige ali je ona po meni zasada najboja ...jel samo meni ovaj smajli ima krunu pljunutu Dzofri ?
crow- Domaćin
Ceo serijal "Pesama leda i vatre" je super! Ples sa zmajevima najbolji deo ("Snovi i prah", bolji je od "Posle gozbe").
cp6uja- Novajlija
- Datum upisa : 18.05.2012
Broj poruka : 14
Da se nadovežem na prethodni komentar u vezi ove serije - u potpunosti opravdana moja očekivanja, možda u početku ipak previsoka, ali oduševljen sam krajem druge sezone. Zaista oduševljen... I bitkom, i preslatkim zmajićima, i razvojem radnje... Sve, sve sjajno... A kad vreme dozvoli (i ostalih trideset i kusur svetova i serijala koje pratim) - s velikim nestrpljenjem ću se baciti na knjige.
Gil-galad- Domaćin
Oduševljena sam krajem sezone svi su kao glumci neverovatno napredovali ( pri tom mislim uglavnom na mladju ekipu ) ...jedina zamerka, mogli su još samo JEDNU epizodu više da ubace da bude malo rasterećenije .. hvali mi nekih sitnica iz knjige..ali sve u svemu - čista desetka
crow- Domaćin
Dobro je ovo poslednje... Ako, ne daj Bože, umrem, da posle mene ne bude potop...
Gil-galad- Domaćin
To me uopste ne zanima, bitnije su valjda knjige!
Strasno je koliko se omadjijao i uvatio u kolo sa holivudskim parajlijama. Samo komercijala.
Sto prvo ne osigura rukopis, ne zavrsi to i ostavi naslednicima?
Strasno je koliko se omadjijao i uvatio u kolo sa holivudskim parajlijama. Samo komercijala.
Sto prvo ne osigura rukopis, ne zavrsi to i ostavi naslednicima?
Elesar- Zaslužan član
vala baš je alav na pare, čula sam da se bacio na pravljenje igrice igra prestola za FB valjda vodjen motom " što da gajte kupus u igicama kad možete da silujete vlastelinovu kći "
crow- Domaćin
predstavljanje ekipe glumaca za treću sezonu na Comic-Con
crow- Domaćin
tražila sam ovo na netu na zahtev sestre i oduševila se u drugoj sezoni su nekako proturili ovu pesmu na kraju epizode ( kada je bitka na Crnobujici ) i nisam je nešto primetila ali stvarno je odlična urađena . ( p.s. za one koji nisu čitali serijal - pesma se nalazi u knjigama )
crow- Domaćin
koga njviše volite od likova iz "Igre prestola" i zašto?
Meni je onaj kepec sjajan.
Meni je onaj kepec sjajan.
Prometej1990- Ističe se
- Datum upisa : 06.12.2012
Broj poruka : 289
Strana 3 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strana 3 od 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu