Igra prestola
+6
Grujah
Силни
crow
Lord Vader89
Gil-galad
Ultras
10 posters
Strana 4 od 5
Strana 4 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Igra prestola
Kepec je stekao popularnost zahvaljući neverovatnoj izvedbi Peter Dinklage ali meni su omiljeni likovi Dzejmi Lanister čije sazrevanje i samospoznaju možemo da pratimo kroz knjige i naravno Deneris prosto je...veličanstveno tragičan lik
crow- Domaćin
- Datum upisa : 05.11.2011
Broj poruka : 959
I ja obožavam Daenerys. Pored toga što je plavuša (zez), čini mi se kako će njen lik vremenom poprimiti epske dimenzije, mada to nije teško naslutiti, a sama ideja o njoj je fantastična, jedan, tj. jedna od fantasy junak(inj)a sa najboljim nasleđem i poreklom...
Sestra ovih dana obnavlja gradivo (serija), a knjige (prva i druga) mesecima stoje na stolu i premeštaju se iz moje u njenu sobu i obrnuto, nekako smo lenji da se upustimo u čitanje...
Sestra ovih dana obnavlja gradivo (serija), a knjige (prva i druga) mesecima stoje na stolu i premeštaju se iz moje u njenu sobu i obrnuto, nekako smo lenji da se upustimo u čitanje...
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
Onda vas čeka mnogooo iznenađenja u trećoj sezoni
crow- Domaćin
ko je gledao prvu epizodu 3 sezone ?
Evo malo info za one koje mrzi da čitaju a nije im baš jasna "predistorija" važnih familja Vesterosa
Evo malo info za one koje mrzi da čitaju a nije im baš jasna "predistorija" važnih familja Vesterosa
crow- Domaćin
Ja sam gledao i dobra mi je!
Prometej1990- Ističe se
- Datum upisa : 06.12.2012
Broj poruka : 289
Meni je dobra ali mi se čini da ( imajući u vidu da prilično prate redosled knjige ) su malo zapostavili Deneris Takođe sam malo razočarana glumcem koga su uzeli za Mans Rajdera ( kralja iza zida ) ..inače je ok
crow- Domaćin
Da li se mozda zna. Da li će neko od naših domaćih kanala odkupiti pravo da prikazuju Igru prestola. Nisam uvek u prilici da imam HBO.
Prometej1990- Ističe se
I kada bi otkupili počeli bi od prve sezone..tako da bi bio u zaostataku
crow- Domaćin
BUUAHAHAHAH!!!
Izgleda da se ukenjao u gaće!!!
Izgleda da se ukenjao u gaće!!!
Prometej1990- Ističe se
ima jedna pesma koja me podseća na "igru"
Prometej1990- Ističe se
baš mi se svidja pesma i baš bi leglo uz seriju
crow- Domaćin
Pesma me podseća na Džona Snežnog i njegov život.
Prometej1990- Ističe se
Uf, druga epizoda je bila fantastična uhvatili su tempo koji mi se sviđa i generalno mi se čini da su se svi glumci mnogo bolje saživeli sa svojim likovima i iznose ih mnogo prirodnije Male zamerke na duel Dzejmija i Briane , nije baš sve po knjizi ali može da prođe
evo jedne male parodije ( da je Dizni pravio seriju )
evo jedne male parodije ( da je Dizni pravio seriju )
crow- Domaćin
E šteta. Ja nisam mogao gledati Krenuli mi kolokvijumi na fax-su. Srećom uvek mogu da gledam reprizu Samo jesu li konačno uhvatili "krajoubicu"
Prometej1990- Ističe se
pa... i jesu i nisu epizoda se završava Dzejmijem
crow- Domaćin
Najsmešnija scena u prvoj epizodi je kada Deneris putuje sa zmajevima na brodu i gleda kako rastu,a Dotracima(Drogov narod) SVI IMAJU MORSKU BOLEST I MUKA IM JE!
Prometej1990- Ističe se
šta će jadni... ali zato jašu za sve desetkuPrometej1990 ::Najsmešnija scena u prvoj epizodi je kada Deneris putuje sa zmajevima na brodu i gleda kako rastu,a Dotracima(Drogov narod) SVI IMAJU MORSKU BOLEST I MUKA IM JE!
crow- Domaćin
Strana 4 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strana 4 od 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu