Strip kolonija na Chardaku
+2
culfis
vesele_saonice
6 posters
Strana 1 od 1
Strip kolonija na Chardaku
Drushtvo, jel chuo neko za ovu strip koloniju koju organizuje Sinisha, na Chardaku? Ko je u OO?
vesele_saonice- Početnik
- Datum upisa : 16.07.2011
Broj poruka : 6
Re: Strip kolonija na Chardaku
Za sada postoji samo IO (idejni odbor) i svo smo u njemu. Nesto se razmislja u tom pravcu, imamo infrastrukturu, nedostaje nam politicka podsska lokalne i sire drustvene zajednice.
Neke kontakte smo *ostvarili... polako!
-----------------------------------------------
* stripofilija, culfis...
Neke kontakte smo *ostvarili... polako!
-----------------------------------------------
* stripofilija, culfis...
Poslednji izmenio culfis dana Sub 16 Jul 2011, 11:45, izmenjeno ukupno 1 puta
culfis- Zaslužan član
- Datum upisa : 23.12.2010
Broj poruka : 1167
Evo malo slika
culfis- Zaslužan član
Ovo je prelepo!
Culfise ako ikako mogu pomoći - javi se.
Gde je tačno Čardak?
Gde je tačno Čardak?
Inače, dobrodošlica za vesele_saonice!
Nadam se "ušemio" u forumske diskusije pa da ne moram da očekujem pretnju suđenjem i sl.
U svakom slučaju, dobrodošao!
Nadam se "ušemio" u forumske diskusije pa da ne moram da očekujem pretnju suđenjem i sl.
U svakom slučaju, dobrodošao!
Ultras ::Ovo je prelepo!
Gde je tačno Čardak?
http://www.deliblatskapescara.info/index.cardak.html
Mozes pomoci. Hvala unapred. Cujemo se!
culfis- Zaslužan član
Turističko naselje Čardak koje je smešteno u šumskom delu Peščare nekoliko kilometara od sela Deliblato. Na svega 70 km od Beograda u šumovitom okruženju nekadašnje ''Evropske Sahare'' nalazi se Školsko-rekreativni centar ''Čardak''. Od 7 postojećih, paviljoni ''Nera'' i 'Brzava'' su renovirani 2006/7. godine, i sa smeštajnim kapacitetom od 130 ležaja namenjeni su djačkom i sportsko-rekreativnom turizamu. Na raspolaganju je 12 četvorokrevetnih i 12 šestokrevetnih soba u dve etaže sa etažnim kupatilom i WC-om za smeštaj učenika i sportista, odnosno 6 jednokrevetnih i 2 dvokrevetne sobe sa sopstvenim kupatilom i WC-om za vaspitače i trenere. Na obe etaže paviljona nalaze se opremljene TV sale.
ŠRC ''Čardak'' obuhvata i centralnu zgradu, u kojoj je učionica i sportska sala, kao i kuhinju i restoran kapaciteta do 500 gostiju, koji se može prilagoditi potrebama korisnika. Oko objekata se nalaze otvoreni novi sportski tereni za fudbal i košarku, kao i staze za šetnju. U zimskom periodu dinski reljef pruža idealne uslove za sankanje i igre na snegu. Peščara se nadgleda modernim sistemom video-nadzora.
ŠRC ''Čardak'' obuhvata i centralnu zgradu, u kojoj je učionica i sportska sala, kao i kuhinju i restoran kapaciteta do 500 gostiju, koji se može prilagoditi potrebama korisnika. Oko objekata se nalaze otvoreni novi sportski tereni za fudbal i košarku, kao i staze za šetnju. U zimskom periodu dinski reljef pruža idealne uslove za sankanje i igre na snegu. Peščara se nadgleda modernim sistemom video-nadzora.
culfis- Zaslužan član
Sjajna ideja Culfise , tu sam bio kao klinac od 9 godina , na ekskurziji nedelju dana sa školom.Predivno mesto , ala ove slike vraćaju uspomene.
Mislim da smo na tom terenu čak igrali fudbal , ako je to isti.
Naravno podrška.
Mislim da smo na tom terenu čak igrali fudbal , ako je to isti.
Naravno podrška.
Woolf- Zaslužan član
- Datum upisa : 11.02.2011
Broj poruka : 396
Teren je na istom mestu gde je i bio, ali je apdejtovan, zapravo je nov (izgradjen pre neku godinu). Takodje su zanovljeni i tereni za basket. U jednom od paviljona postoje i stolovi za stoni tenis. Milina - idealno mesto za strip koloniju!
culfis- Zaslužan član
Nikola, pa ti nas to ponovo vodis u pescaru. Gde ce ti dusa, znas sta se desilo onomad kad smo bili....
Hm... zashto ta negativnost? Nemoj da shirish negativne vibracije...
vesele_saonice- Početnik
Hajde da napravimo to na ex-Yu nivou. Objavimo na svim strip-forumima, i da bude recimo, na zimu 2012. Da traje recimo, 7-10 dana, da ima organizovan prevoz iz BG. Februar-Mart, recimo, i da posle sve to ponovimo, na leto. Chisto da se ljudi stalno i vishe druzhe, i da prave neshto. Za to nam treba bar 7 ljudi da organizuju. Treba nam i nek pravna forma. Ima li neko neki kontakt u ministarstvima turizma, omladine i sporta, kulture?Mozda SOROS pristane da da neku kintu?
vesele_saonice- Početnik
da li imamo biznis plan? Shta sve bi to ukljuchilo, i koliko bi koshtalo? Koliko ljudi bi imala strip kolonija? Ja mislim da bi nekih 30-50 ljudi moglo da se sastavi. Leti bi bile stripske sportske igre, a zimi strip radionce.
vesele_saonice- Početnik
Ako niste svi od onih shto vole da [posedaju u krug i da se drzhe za neshto chvrsto, oblo, znojavo i narogusheno dok prichajuj o stripovima (reklama za Jelen Pivo) ne bi bilo loshe da utrefimo isti termin sa nekim odbojkashicama, rukometashicama, ili nekim zhenskim radnichkim sportskim igrama... chak dolaze u obzir i matore jogistkinje, samo ne: fudbaleri, bokseri, i ostali...
A na divlje i pitome zhivotinje se chovek ne da pouzdati, srne su prebrze, divlje svinje su suvishe prljave, kerova i kerusha nema, divlje guske tek dolaze ili odlaze s Yuga, ili s neki drugi auto.. itd...kapiram da cje od stripadzija drushtvo docji mahom mushko, pa nije loshe da ima malo i ovakvih ljubavnih predaha... treba se i to raspitati.. verujte mi 7 dana je puno vremena, pa se plashim da kod pojedinih koji budu delili sobe ne proradi zatvorski sindrom, posle pola kese dobre vutrice...
Nemojte me nishta gledati, proveo sam 7 dana sa astronomima na Goliji, gde je jedino zhensko koje moglo da se nadje bila jedna kobila i dve krave, ali koje su bile s bikovima. (svaka po jednog bika). Kravama se nisam mogao priblizhiti, a kobila je pobegla uzbrdo, pa je nisam mogao stignuti...
I tako ti ja suvoga dodjog s Gologa... jebaji ga ti... znam da sam Rambo sa Balkana, i da me vole zhene ljepshe od Brene, ali ne volim to shto se ova huda Balkanska istorija, pa i ova mikroistorija ponavlja... da bih-smo to sprechio-li predlazhem da se preduzmu odluchen i konkretne mere:
ZH-E-N-E!
A na divlje i pitome zhivotinje se chovek ne da pouzdati, srne su prebrze, divlje svinje su suvishe prljave, kerova i kerusha nema, divlje guske tek dolaze ili odlaze s Yuga, ili s neki drugi auto.. itd...kapiram da cje od stripadzija drushtvo docji mahom mushko, pa nije loshe da ima malo i ovakvih ljubavnih predaha... treba se i to raspitati.. verujte mi 7 dana je puno vremena, pa se plashim da kod pojedinih koji budu delili sobe ne proradi zatvorski sindrom, posle pola kese dobre vutrice...
Nemojte me nishta gledati, proveo sam 7 dana sa astronomima na Goliji, gde je jedino zhensko koje moglo da se nadje bila jedna kobila i dve krave, ali koje su bile s bikovima. (svaka po jednog bika). Kravama se nisam mogao priblizhiti, a kobila je pobegla uzbrdo, pa je nisam mogao stignuti...
I tako ti ja suvoga dodjog s Gologa... jebaji ga ti... znam da sam Rambo sa Balkana, i da me vole zhene ljepshe od Brene, ali ne volim to shto se ova huda Balkanska istorija, pa i ova mikroistorija ponavlja... da bih-smo to sprechio-li predlazhem da se preduzmu odluchen i konkretne mere:
ZH-E-N-E!
vesele_saonice- Početnik
vesele_saonice ::Ako niste svi od onih shto vole da [posedaju u krug i da se drzhe za neshto chvrsto, oblo, znojavo i narogusheno dok prichajuj o stripovima (reklama za Jelen Pivo) ne bi bilo loshe da utrefimo isti termin sa nekim odbojkashicama, rukometashicama, ili nekim zhenskim radnichkim sportskim igrama... chak dolaze u obzir i matore jogistkinje, samo ne: fudbaleri, bokseri, i ostali...
ZH-E-N-E!
Ili ovca ili nista.
Morrison- Domaćin
- Datum upisa : 24.12.2010
Broj poruka : 1710
Similar topics
» + i -
» BABILON strip & video (www.babilon-strip.com)
» Pogodi strip!
» Strip konferencija - Kragujevac godine nulte 10. jul 2010. godine
» 1001 strip...
» BABILON strip & video (www.babilon-strip.com)
» Pogodi strip!
» Strip konferencija - Kragujevac godine nulte 10. jul 2010. godine
» 1001 strip...
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu