Da li čitate stripove?
+7
Rider of the lighting
Ultras
Lord Vader89
Morrison
Gil-galad
VLADA 96
manhunter
11 posters
Strana 1 od 1
Da li čitate stripove?
Glupo pitanje, a?
Kako god, ja sam primetio da imam sve manje vremena za čitanje uopšte, pa i stripova...
Kako je kod vas, koliko redovno i u kojoj količini konzumirate devetu umetnost?
manhunter- Domaćin
- Datum upisa : 20.12.2010
Broj poruka : 1318
Re: Da li čitate stripove?
Ja preko raspusta,na zalost,sve manje. Zasto?Pa roditelji mi preko raspusta ne daju dzeparac!Jos kada uzmemo u obzir da striparnica nema nigde u blizini...
VLADA 96- Zaslužan član
- Datum upisa : 17.06.2011
Broj poruka : 394
Pitanje je samo naizgled glupo...
En general, chitam, naravno, ali je moj problem shto trazim idealne trenutke za sve u zivotu... A mir i tishina se sve redje poklapaju sa dobrim raspolozenjem i slobodnim vremenom. Ne chitam stripove da ubijem vreme, nego da ga popunim, tako da prochitam 3-4 USA trejda, 3-4 Bonelli sveske i 3-4 f-b albuma mesechno... I 3-4 knjige. (Hehe, sve po 3-4...)
S tim da ima dana kada smazem 500-600 strana u dahu, ali sve redje... I imam zalihe za godinu dana najmanje.
En general, chitam, naravno, ali je moj problem shto trazim idealne trenutke za sve u zivotu... A mir i tishina se sve redje poklapaju sa dobrim raspolozenjem i slobodnim vremenom. Ne chitam stripove da ubijem vreme, nego da ga popunim, tako da prochitam 3-4 USA trejda, 3-4 Bonelli sveske i 3-4 f-b albuma mesechno... I 3-4 knjige. (Hehe, sve po 3-4...)
S tim da ima dana kada smazem 500-600 strana u dahu, ali sve redje... I imam zalihe za godinu dana najmanje.
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
Gil-galad ::I imam zalihe za godinu dana najmanje.
Blago tebi!
VLADA 96- Zaslužan član
- Datum upisa : 17.06.2011
Broj poruka : 394
Ne kupujem gomiletine stripova (godisnja produkcija mi je negde preko 100 komada) tako da vremena uvek ima...jedino sam primetio da u zadnjih godinu i po dana manje ponovo iscitavam pojedine, sto mi je ranije bio cest obicaj.
Doduse, mozda i zbog toga sto sam navatao neke poznanike od kojih pozajmljujem stripove na citanje...pa mi oni dodju kao supstitucija za gore navedeno.
Doduse, mozda i zbog toga sto sam navatao neke poznanike od kojih pozajmljujem stripove na citanje...pa mi oni dodju kao supstitucija za gore navedeno.
Morrison- Domaćin
- Datum upisa : 24.12.2010
Broj poruka : 1710
kod mene pak dosta varira, semestar ili raspust, nema nekog pravila....
ali u zadnjih par godina, to jeste, kad dodje raspust, ja progutam gomile i gomile!!!!!! :mljac:
i sreca moja sto mi ne treba mir i tisina kao andri, te mogu da citam stripove na svim mestima i u bilo koje vreme :)
a sto se tice zaliha....uvek se nadje nesto, imam licnu zalihu, koju jos nisam isusio....tu je biblioteka, tu su skenovi....uvek ima nesto :)
ali u zadnjih par godina, to jeste, kad dodje raspust, ja progutam gomile i gomile!!!!!! :mljac:
i sreca moja sto mi ne treba mir i tisina kao andri, te mogu da citam stripove na svim mestima i u bilo koje vreme :)
a sto se tice zaliha....uvek se nadje nesto, imam licnu zalihu, koju jos nisam isusio....tu je biblioteka, tu su skenovi....uvek ima nesto :)
Lord Vader89- Domaćin
- Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589
Za vreme raspusta citam kad sam raspolozen i kad hocu,a preko skolske godine kad imam vremena i kad hocu. Ne bih bas mogao da odredim koliko dnevno citam stripove ili tako nesto,jer mi se desi da ne citam nista po nedelju dana ili da odjednom progutam 700 str. Sve zavisi od raspolozenja i obaveza.Ne volim puno da ponovo iscitavam stripove,pa zbog toga razmisljam da sve stripove rasprodam i da krenem da stavljam u kolekciju samo strip-albume i mini-serijale jer za njih postoji mnogo veca sansa da ih ponovo iscitam.
Rider of the lighting- Ističe se
- Datum upisa : 20.02.2011
Broj poruka : 187
ne. gledam slike.
culfis- Zaslužan član
- Datum upisa : 23.12.2010
Broj poruka : 1167
Bolje i to nego da samo čitaš ono iz oblačića...
manhunter- Domaćin
- Datum upisa : 20.12.2010
Broj poruka : 1318
manhunter ::Bolje i to nego da samo čitaš ono iz oblačića...
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
Čitam sasvim dovoljno. Nijedan mesec ne prođe bez čitanja.
Ako se računa i BlicStrip, onda čitam svakog dana
Ako se računa i BlicStrip, onda čitam svakog dana
drakulloni- Novajlija
- Datum upisa : 25.02.2011
Broj poruka : 20
Растурам
Сваки дан прочитам бар по неколико комада, изузев викендом - тада одмарам
Сваки дан прочитам бар по неколико комада, изузев викендом - тада одмарам
Dok sam imao samo jedno dete i nalazio sam vremena.
Sad mi se nagomilala hrpa neprocitanih stripova.
Mada, polako se ponovo aktiviram i procitam po strip-dva dnevno
Sad mi se nagomilala hrpa neprocitanih stripova.
Mada, polako se ponovo aktiviram i procitam po strip-dva dnevno
Tex Willer- Domaćin
- Datum upisa : 18.01.2011
Broj poruka : 138
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu