forum.svetstripa.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Strip Magazin "Patak"

4 posters

Ići dole

Strip Magazin "Patak" Empty Strip Magazin "Patak"

Počalji od Ultras Sre 02 Mar 2011, 12:22

Seća li se neko ovog magazina happy

Pre dve nedelje Stampedo i Kapetan Moca me pitaju da li sam čitao a ja kažem: "Jok!" embarassed:

Kobna greška, zaboravio jesam, ali kada je ponovo u mojim rukama (kupio na aukciji brojeve 3-7) sećam se Malog Ivice i Klempi Kida twisted evil: ali se sećam i da sam ga mrzeo zbog previše andergraund stripova (tada sam to klasifikovao kao: ovo je bez veze wink: ) Sada mi je još zanimljiviji nego pre...

Ako neko ima prva dva broja a da mu ne trebaju - neka se javi, kao i za brojeve posle sedmice...

Strip Magazin "Patak" 60060837381.12
Ultras
Ultras
Webmaster
Webmaster

Datum upisa : 17.12.2010
Broj poruka : 4503

http://mojacrvenazvezda.blogspot.com/

Nazad na vrh Ići dole

Strip Magazin "Patak" Empty Re: Strip Magazin "Patak"

Počalji od Lord Vader89 Sre 02 Mar 2011, 12:29

oho, moje godiste!

ima li nekog zvucnog naslova unutra? lol:

koliko je izaslo toga, itd.... moglo bi malo da se prekopa po bazama podataka, a i po podrumima, ko ima taj luxuz happy
Lord Vader89
Lord Vader89
Domaćin
Domaćin

Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ultras Sre 02 Mar 2011, 12:55

Lord Vader89 ::oho, moje godiste!

ima li nekog zvucnog naslova unutra? lol:

koliko je izaslo toga, itd.... moglo bi malo da se prekopa po bazama podataka, a i po podrumima, ko ima taj luxuz happy

Genijalni Dubravko Mataković je radio Ivicu - ali ja tada nisam obraćao pažnju na autore... Vrištao sam od smeha, kakve čovek ideje ima...

I sada je smešan strip - odličan Thumbup
Ultras
Ultras
Webmaster
Webmaster

Datum upisa : 17.12.2010
Broj poruka : 4503

http://mojacrvenazvezda.blogspot.com/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od prozirna senka Sub 12 Mar 2011, 15:16

Secam se ja. Moja omiljena strip revija. Od svoh mogucih revija krajem osamdesetih koje su se nalazile na kioscima, samo sam Patka skupljao. Cak se i secam da sam prvi broj (jel' 1987?) kupio na staroj autobuskoj stanici (nova se tek gradila), i padala je neka dosadna kisa...

Patak? Batak. Rep kratak. A ostatak? rotf:
Prot pikcers rotf: rotf:

Definitvno moram da nabavim komplet!
prozirna senka
prozirna senka
Novajlija
Novajlija

Datum upisa : 12.03.2011
Broj poruka : 33

Nazad na vrh Ići dole

Strip Magazin "Patak" Empty Mozes le me posavetovati na kakvim aukcijama je moguce kupiti Patak i slicne Stripove

Počalji od panica Sre 21 Nov 2012, 13:16

Ultras ::Seća li se neko ovog magazina happy

Pre dve nedelje Stampedo i Kapetan Moca me pitaju da li sam čitao a ja kažem: "Jok!" embarassed:

Kobna greška, zaboravio jesam, ali kada je ponovo u mojim rukama (kupio na aukciji brojeve 3-7) sećam se Malog Ivice i Klempi Kida twisted evil: ali se sećam i da sam ga mrzeo zbog previše andergraund stripova (tada sam to klasifikovao kao: ovo je bez veze wink: ) Sada mi je još zanimljiviji nego pre...

Ako neko ima prva dva broja a da mu ne trebaju - neka se javi, kao i za brojeve posle sedmice...

Strip Magazin "Patak" 60060837381.12

panica
Početnik
Početnik

Datum upisa : 21.11.2012
Broj poruka : 1

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh