Strip Magazin "Patak"
4 posters
Strana 1 od 1
Strip Magazin "Patak"
Seća li se neko ovog magazina
Pre dve nedelje Stampedo i Kapetan Moca me pitaju da li sam čitao a ja kažem: "Jok!" :
Kobna greška, zaboravio jesam, ali kada je ponovo u mojim rukama (kupio na aukciji brojeve 3-7) sećam se Malog Ivice i Klempi Kida : ali se sećam i da sam ga mrzeo zbog previše andergraund stripova (tada sam to klasifikovao kao: ovo je bez veze : ) Sada mi je još zanimljiviji nego pre...
Ako neko ima prva dva broja a da mu ne trebaju - neka se javi, kao i za brojeve posle sedmice...
Pre dve nedelje Stampedo i Kapetan Moca me pitaju da li sam čitao a ja kažem: "Jok!" :
Kobna greška, zaboravio jesam, ali kada je ponovo u mojim rukama (kupio na aukciji brojeve 3-7) sećam se Malog Ivice i Klempi Kida : ali se sećam i da sam ga mrzeo zbog previše andergraund stripova (tada sam to klasifikovao kao: ovo je bez veze : ) Sada mi je još zanimljiviji nego pre...
Ako neko ima prva dva broja a da mu ne trebaju - neka se javi, kao i za brojeve posle sedmice...
Re: Strip Magazin "Patak"
oho, moje godiste!
ima li nekog zvucnog naslova unutra? :
koliko je izaslo toga, itd.... moglo bi malo da se prekopa po bazama podataka, a i po podrumima, ko ima taj luxuz
koliko je izaslo toga, itd.... moglo bi malo da se prekopa po bazama podataka, a i po podrumima, ko ima taj luxuz
Lord Vader89- Domaćin
- Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589
Lord Vader89 ::oho, moje godiste!
Genijalni Dubravko Mataković je radio Ivicu - ali ja tada nisam obraćao pažnju na autore... Vrištao sam od smeha, kakve čovek ideje ima...
I sada je smešan strip - odličan
Secam se ja. Moja omiljena strip revija. Od svoh mogucih revija krajem osamdesetih koje su se nalazile na kioscima, samo sam Patka skupljao. Cak se i secam da sam prvi broj (jel' 1987?) kupio na staroj autobuskoj stanici (nova se tek gradila), i padala je neka dosadna kisa...
Patak? Batak. Rep kratak. A ostatak? :
Prot pikcers : :
Definitvno moram da nabavim komplet!
Patak? Batak. Rep kratak. A ostatak? :
Prot pikcers : :
Definitvno moram da nabavim komplet!
prozirna senka- Novajlija
- Datum upisa : 12.03.2011
Broj poruka : 33
Mozes le me posavetovati na kakvim aukcijama je moguce kupiti Patak i slicne Stripove
Ultras ::Seća li se neko ovog magazina
panica- Početnik
- Datum upisa : 21.11.2012
Broj poruka : 1
Similar topics
» Strip magazin TRON
» STRIP Magazin BALON - popis s skenovima korica
» + i -
» YU strip
» E - magazin Bookvar
» STRIP Magazin BALON - popis s skenovima korica
» + i -
» YU strip