Snežni Samit Stripadžija Srbije
+24
vizant
Kumori Myu-Jishan
kobra
lixon
azra x.
Kapetan Moca
wele
crow
manhunter
culfis
Morrison
Woolf
Tex Willer
Lord Vader89
Grujah
Jasko
anto
Силни
Snake Plissken
Elesar
Gil-galad
Imrahil
Bruce Springsteen
Ultras
28 posters
Strana 1 od 10
Strana 1 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Snežni Samit Stripadžija Srbije
Uh, što se nepotrebno zakomplikovala situacija u vezi Samita!
Pitanje je da li će treći broj Kiše biti odštampan do 21. januara (kada smo planirali okupljanje) i da li će Teatar (najzad) odobriti prostor za održavanje izložbe Alekse Gajića... tako da neplanirano upadamo u neki škripac sa vremenom.
Brzo smo reagovali (jer kada smo već rešili da se okupimo - onda uradimo to u velikom stilu) i postavili kao prioritet da sve funkcioniše besprekorno. Znači, revija 3 pod obavezno, izložba Aleksinih radova (po prvi put u Kragujevcu), berza stripa, škola stripa, bazen, pivnica, druženje....
To znači da smo utvrdili novi termin: SUBOTA 4. FEBRUAR !
Pitanje je da li će treći broj Kiše biti odštampan do 21. januara (kada smo planirali okupljanje) i da li će Teatar (najzad) odobriti prostor za održavanje izložbe Alekse Gajića... tako da neplanirano upadamo u neki škripac sa vremenom.
Brzo smo reagovali (jer kada smo već rešili da se okupimo - onda uradimo to u velikom stilu) i postavili kao prioritet da sve funkcioniše besprekorno. Znači, revija 3 pod obavezno, izložba Aleksinih radova (po prvi put u Kragujevcu), berza stripa, škola stripa, bazen, pivnica, druženje....
To znači da smo utvrdili novi termin: SUBOTA 4. FEBRUAR !
Re: Snežni Samit Stripadžija Srbije
Ovo za bazen me malopre podseti Culfis a mislim da će Anto oduševljeno pozdraviti
Morrison se već oglasio sa reklamom pivnice
Morrison se već oglasio sa reklamom pivnice
Morrison ::Mala reklama za mesto u kojem cemo zaglaviti posle Samita :
Za mene svakako dobra vest jer 21.janura sigurno ne bi mogao da budem prisutan, ovako se nadam da ću doći...
Bruce Springsteen- Domaćin
- Datum upisa : 11.01.2011
Broj poruka : 250
jel beše ima neki organizovani dolazak iz Beograda? I koliko para treba spremiti?
rado bih došao, ali slabo stojim sa lovom, pa da znam šta da očekujem :)
rado bih došao, ali slabo stojim sa lovom, pa da znam šta da očekujem :)
Imrahil- Zaslužan član
- Datum upisa : 02.03.2011
Broj poruka : 312
Meni više odg. ovaj datum. Nadam se da se vidimo.
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
Vidimo se, nema dileme!
Moze i sneg da padne, pa da imamo i kalvinohobsvinjarije!
Moze i sneg da padne, pa da imamo i kalvinohobsvinjarije!
Elesar- Zaslužan član
- Datum upisa : 14.01.2011
Broj poruka : 475
E ako dolazis Imrahile do jaja, taman da ti ceo dan pricam zasto je DKSA do jaja.
Snake Plissken- Zaslužan član
- Datum upisa : 06.06.2011
Broj poruka : 619
Pozelecemo mi opet onaj gepek...
Elesar- Zaslužan član
Ако, можда је овако и боље, видимо се четвртог
Што се мене тиче и превоз из БГа не мора, доћи ћемо брате лепо као и прошли пут, шта нам фали
Цео дан Снејче? Не радиш тад?
Што се мене тиче и превоз из БГа не мора, доћи ћемо брате лепо као и прошли пут, шта нам фали
Цео дан Снејче? Не радиш тад?
Силни- Zaslužan član
- Datum upisa : 19.02.2011
Broj poruka : 376
Bože zdravlja, dolazim!
Ultrase, i ne znaš koliko si u pravu za ono - bazen,anto,oduševljevanje - prvo sam uočio u postu reč bazen.
vidimo se.
Ultrase, i ne znaš koliko si u pravu za ono - bazen,anto,oduševljevanje - prvo sam uočio u postu reč bazen.
vidimo se.
anto- Domaćin
- Datum upisa : 23.12.2010
Broj poruka : 121
@Silni
Ne znam, subota je uzas uvek. Verovatno ce biti opet sema dolaska na nekoliko sati.
Ne znam, subota je uzas uvek. Verovatno ce biti opet sema dolaska na nekoliko sati.
Moramo kontaktirati prevoznike za 4. februar. Najbolje bi bilo da polazak iz Beograda bude ujutru u 9.00Silni ::Што се мене тиче и превоз из БГа не мора, доћи ћемо брате лепо као и прошли пут, шта нам фали
Onda bi se družili ceo dan.
Za povratak da se dogovorimo... kako vama odgovara.
Ako želite da pođete, recimo oko 22.00 onda ima i redovnih autobusa. Kupi se povratna karta i to je to.
Da se dogovorimo do nedelje...
Program smo planirali ovako:
Pivnica Allectus - 12.00 škola stripa (gosti Vlada Vesović, Miroslav Marić, Dragan Savić i Bojan M. Đukić. Trajanje do 15.45
Dom Omladine - 16.00 otvaranje berze stripa (izlagači da berzu postave već oko 15.30). Trajanje do 20.00
Teatar - 19.00 otvaranje izložbe Alekse Gajića. Do 19.45
od 20.00 u pivnici - trajanje po želji gostiju !
Anto, Culfise ... bazen bi morao da se organizuje mimo ovog programa
Do nedelje je program podložan promenama a onda ćemo ga proslediti medijima.
U vezi berze... možemo je postaviti znatno ranije ako se dogovorimo sa izdavačima.
Još jedna stvar, izdavačima se neće naplaćivati prodaja stripova ali prodaju "polovnjaka" mislim da bi trebali, makar i simbolično (ta lova neka ide za piće/klopu gostima) da naplatimo.
Ja sam da organizujemo prevoz u nasoj reziji. Komotnije je i ne vezujemo se tacno za vreme... npr. da jurimo na stanicu... Ovako krenemo, recimo, u 22.10 i taj fazon...
Elesar- Zaslužan član
Ultras ::
Moramo kontaktirati prevoznike za 4. februar. Najbolje bi bilo da polazak iz Beograda bude ujutru u 9.00
Ako želite da pođete, recimo oko 22.00 onda ima i redovnih autobusa. Kupi se povratna karta i to je to.
Pivnica Allectus - 12.00 škola stripa (gosti Vlada Vesović, Miroslav Marić, Dragan Savić i Bojan M. Đukić. Trajanje do 15.45
Dom Omladine - 16.00 otvaranje berze stripa (izlagači da berzu postave već oko 15.30). Trajanje do 20.00
U vezi berze... možemo je postaviti znatno ranije ako se dogovorimo sa izdavačima.
Još jedna stvar, izdavačima se neće naplaćivati prodaja stripova ali prodaju "polovnjaka" mislim da bi trebali, makar i simbolično (ta lova neka ide za piće/klopu gostima) da naplatimo.
Што се мене тиче 9 није рано
Програм лепо замишљен, само пивница почиње касно, за нас који би се рецимо око 10 враћали. Али добро, снаћи ћемо се некако
Све у свему лепо, свашта нешто фино ће се десити, свака част... И за половњаке (и половњаче) се слажем, апсолутно.
Силни- Zaslužan član
Elesar ::Ja sam da organizujemo prevoz u nasoj reziji. Komotnije je i ne vezujemo se tacno za vreme... npr. da jurimo na stanicu... Ovako krenemo, recimo, u 22.10 i taj fazon...
Ценим да то зависи од превозника. Не верујем да ће да блеји цео дан у КГу да нас сачека до увече Али да је боље да не зависимо од некога јесте...
Силни- Zaslužan član
Ultras ::Moramo kontaktirati prevoznike za 4. februar. Najbolje bi bilo da polazak iz Beograda bude ujutru u 9.00Silni ::Што се мене тиче и превоз из БГа не мора, доћи ћемо брате лепо као и прошли пут, шта нам фали
Imam amandman
Ko prvi dodje, neka udje u najbliskiji kafic (sa puno astali) ili bircuz, zaokupira ga, sacceka ostali pajtosi i nema dizanje do uvece!
De cu se jurcam po ONOLIKI () Kragujevac cel dan
Eventualno se dizamo kada budu dosli prodavci, trgovci (magle), monopolisti i darodavci
Administratori NEMAJU pravo veta! Colta sam potkupio tako sto sam mu maSao sa iljadarku ispred fejsa
Jasko- Ističe se
- Datum upisa : 28.02.2011
Broj poruka : 283
Jasko ::Imam amandman
Ko prvi dodje, neka udje u najbliskiji kafic (sa puno astali) ili bircuz, zaokupira ga, sacceka ostali pajtosi i nema dizanje do uvece!
De cu se jurcam po ONOLIKI () Kragujevac cel dan
Eventualno se dizamo kada budu dosli prodavci, trgovci (magle), monopolisti i darodavci
Administratori NEMAJU pravo veta! Colta sam potkupio tako sto sam mu maSao sa iljadarku ispred fejsa
Fora je što je sve na 200 metara.
Namerno smo tako birali lokacije.
Elesar ::Ja sam da organizujemo prevoz u nasoj reziji. Komotnije je i ne vezujemo se tacno za vreme... npr. da jurimo na stanicu... Ovako krenemo, recimo, u 22.10 i taj fazon...
Silni ::Ценим да то зависи од превозника. Не верујем да ће да блеји цео дан у КГу да нас сачека до увече Али да је боље да не зависимо од некога јесте...
OK!
I ja sam za taj fazon.
Videću narednih dana da pitam i Maxxa, dessu, PedjuNBG, Bat Batertona, Sneaksie Thiefsie-a i Porezničara (oni još nisu članovi udruženja) da li hoće da nam se priključe (i u udruženju i na Samitu).
Biće nas više
Ako imate još nekoga u vidu, pucajte !!!
Пуцај му међу очи, право овде у груди...
Силни- Zaslužan član
Ja 20 i 22 imam ispite i ali bih svejedno dosao i u stari termin. Dolazim i sada skoro sigurno.
Poslednji izmenio Grujah dana Sre 11 Jan 2012, 00:57, izmenjeno ukupno 1 puta
Grujah- Ističe se
Broj poruka : 103
Šta si uradioGrujah ::Ja sam 20 i 22 imao ispit
Gruja ne maši !Grujah :: ali bih svejedno dosao i u stari termin. Dolazim i sada skoro sigurno.
dolazi da proba lokalnu koka kolu
Lord Vader89- Domaćin
- Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589
PedjuNBG mojne da pitas, on cene u Udruzenje.
Ultras ::
Ja bih mozda mogao da stignem tek za ovaj deo programa
Tex Willer- Domaćin
- Datum upisa : 18.01.2011
Broj poruka : 138
A ja ne mogu nikako.
Woolf- Zaslužan član
- Datum upisa : 11.02.2011
Broj poruka : 396
Strana 1 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Strana 1 od 10
Dozvole ovog foruma: