Objavljena prva slika novog Spider-Man-a
+6
Snake Plissken
Lord Vader89
Gil-galad
milandj3
Ogastus
Ultras
10 posters
Strana 2 od 3
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Re: Objavljena prva slika novog Spider-Man-a
Snake Plissken ::Negde sam skoro citao, jedan od casopisa posvecenih filmu or samtn, nema sanse da se setim, da je 3D snimanje vrlo skupo a da u poslednje vreme slabo doprinosi porastu broja gledalaca, u smislu da predvidjaju ne tako slavnu buducnost 3Du...Lord Vader89 ::ma kakvi, 3D je buducnost, za koju godinu neces moci da nadjes film koji nije pravljen za 3D
sta to znaci onda, da ce ama svi biti sranje? :P
inace, jel ste znali da ne moze svako da vidi 3D efekat? :O ima odredjeni broj ljudi, koji i kad stavi te cvike, ne vidi nikakvu promenu :O :/
Daj boze da tako bude... mada ni to nece usresrediti americke filmadzije da se vise pozabave kvalitetom i glumom u filmovima...
Elesar- Zaslužan član
- Datum upisa : 14.01.2011
Broj poruka : 475
Ma zar je moguće da nema nikakvih novih informacija vezanih za novi Spajdijev film na ovoj temi???
Moraću ja da nadoknadim sve...
Taman bi mogla i tema da se preimenuje u naziv filma.
Moraću ja da nadoknadim sve...
Taman bi mogla i tema da se preimenuje u naziv filma.
Poslednji izmenio Zlix dana Čet 14 Jun 2012, 07:26, izmenjeno ukupno 1 puta
Zlix- Domaćin
- Datum upisa : 12.06.2012
Broj poruka : 1293
Evo ga četvorominutni pregled filma za one koji nisu gledali
A evo ga i trejler
A evo ga i trejler
Zlix- Domaćin
Evo malo slika
I naravno Sten Li
I naravno Sten Li
Zlix- Domaćin
Dva kul postera, plus Gušter
Zlix- Domaćin
Generalno ne sviđa mi se kostim Nije baš užas - ali mogao je bolje.
Ali ko mene pita
Evo još jedne slidže:
Ali ko mene pita
Evo još jedne slidže:
U suštini i nije toliko drugačiji kostim, jedino što su mu malko drugačije rukavice i izgleda kako da je obuo neke fensi patike.
Dopada mi se novi logo pauka.
Dopada mi se novi logo pauka.
Zlix- Domaćin
Zlix ::U suštini i nije toliko drugačiji kostim, jedino što su mu malko drugačije rukavice i izgleda kako da je obuo neke fensi patike.
E, to! To!
Eto čoveka koji zna na šta sam mislio a nisam napisao
Nekako mi ti detalji bodu oči. JBG mator sam, džvonjkam
Ovo su moderna vremena, treba pratiti trendove, mora i Spajdi da doživi mali redizajn
Zlix- Domaćin
Ma, znam... nego mi nekako žaoZlix ::Ovo su moderna vremena, treba pratiti trendove, mora i Spajdi da doživi mali redizajn
Ali OK, ne ide sve u lošem smeru - biće tu i dobrih stvari.
To što se meni malo ne sviđaju delovi kostima je najmanje važno naspram činjenice da taj kostim treba da se svidi milionima tinejdžera žirom sveta
Oni su ti koji će kupiti karte za film. Popularnost Spajdija odavno nije u rukama nas matoraca - mladi se pitaju.
meni se dopada kostim
then again, ja sam mlad
then again, ja sam mlad
Lord Vader89- Domaćin
- Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589
Ultras ::
To što se meni malo ne sviđaju delovi kostima je najmanje važno naspram činjenice da taj kostim treba da se svidi milionima tinejdžera žirom sveta
Oni su ti koji će kupiti karte za film. Popularnost Spajdija odavno nije u rukama nas matoraca - mladi se pitaju.
Lord Vader89 ::meni se dopada kostim
then again, ja sam mlad
Hahaha, dobri ste
Ma biće ovaj Spajdi do jaja
Zlix- Domaćin
Odgledao sam ga danas. Sasvim je dobar film, čak mi je bolji ovaj glumac za ulogu Spajdermena. Novi kostim je strava, svidja mi se što koristi gedžet za ispaljivanje mreže, umesto da koristi "prirodnu" mrežu. Ima dosta dobrih scena, propraćenih sjajnom muzičkom podlogom. Emocije samo rade, tuga zbog smrti strica Bena, radost kad je sa Gven Stejsi i navijanje da je smuva (hehe! glumica je inače preslatka), uzbudjenje dok se njiše na mreži (kul muzika doprinosi tome) i dok se bori sa Gušterom. Jeste tinejdžerska sapunica i možda nedostaje malo više akcije, ali film je sasvim solidno odradjen. Jedino mi se ne dopada što puno ljudi zna ko je Spajdi, mogao je komotno bez maske da bude ceo film. Možda sam ja prevelik Spajdijev fan pa mi se film dopao, ali preporučujem i ostalima da ga pogledaju.
Inače, na kraju filma imamo jedan cliffhanger, pojavljuje se misteriozna figura, verovatno negativac u sledećem filmu, pa ću okačiti njegovu sliku ovde jer smatram da će se dosta pričati o tome ko je on. Evo ga:
Inače, na kraju filma imamo jedan cliffhanger, pojavljuje se misteriozna figura, verovatno negativac u sledećem filmu, pa ću okačiti njegovu sliku ovde jer smatram da će se dosta pričati o tome ko je on. Evo ga:
Zlix- Domaćin
evo malo i od mene:
evo ovako, da napisem koju konkretnu rec
(tj, da ucinim Snakeu, i unapred visestruko obogatim gledalacko iskustvo onako kako samo ja umem )
dakle, kao sto sam rekao, overall utisak je da je film potpuno dobar, Sten mora da je vrlo zadovoljan :) (nisam ni znao da je on jedan od izvrsnih producenata)
kada su u pocetnim fazama filma izbacivali informacije na kasicicu, pa su se mediji igrali gluvih telefona sa istima....govorilo se da ce "ovaj film posvetiti paznju parkerovim danima u srednjoj skoli".
nisam se previse obazirao na taj opis, jer mi je prva reakcija bila "wtf? a sta je onda sa spajdermenom? nece valjda da prave smallville the motion picture?"
no, zeznuo sam se, big time....
rekao sam u prethodnoj poruci "tek nam ovaj film pokazuje koliko su filmovi gde je megvajer tumacio ulogu spajdija bili losi"
prvenstveno iz razloga sto je ovaj film mnogo bolje izbalansiran. izuzetno je sadrzajan, ali je umeren u kolicini elemenata koji koristi. primera radi, Oscorp je sveprisutan, sto daje jednu dobru podlogu za izgradnju Spajdijevog sveta....ali recimo uopste nema Daily Buglea. (sto je potpuno OK, bilo bi potpuno suvisno)
ovaj film zaista pokriva srednjoskolski period. postoji mogucnost i da ce sledeci film biti smesten u isti timeframe.
i to je super, zato sto doprinosi uverljivosti lika i njegovih postupaka. u ovom filmu je spajdi tek postao, postao od pitera parkera koji je nama svima poznat odbaceni streberko usamljenik, koji zivi kod strica i strine i vuce oziljke iz proslosti. ti oziljci ce, naravno, imati kljucnu ulogu ne samo u njegovom zivotu, vec i u zivotu svih njemu bliznjih, te ce da pokrenu citav splet dogadjaja koji dovode do Spajdermena.
takav jedan Spajdermen u pocetnoj fazi, koji je nastao iz jedne psihicke ruine kakav je Piter Parker, nije nimalo definisan, sta hoce, kako hoce, sta ga motivise, sta mu je cilj....vec kao i svoj alias Parker, luta, pravi greske, izlece se, nespretan je....i to do samog kraja filma. sto je odlicno, jer priblizava jednog ovakvog superheroja realnosti u najvecoj mogucoj meri.
u svemu tome nije zapostavljen ni njegov "socijalni" zivot, ni njegov porodicni zivot, "negativcu" je dato itekako dovoljno prostora, kao i piterovom odnosu sa gven stejsi, odnosom izmedju spajdermena i njenog oca....i sve te male price su vodjene dobrom starom temom, o potrazi jednog outsidera za sopstvenim mestom u svetu koji ga okruzuje, o nagonima i emocijama koje uticu na njega i na sve ostale....i naravno, dobra stara "ako imas moc, tvoja odgovornost je da je upotrebis za dobrobit drugih".
glumacka ekipa je zaista dobra, nije me niko izneverio. endru garfild je lepo skinuo blago neuroticnog nesigurnog pitera, koji (manje-vise) ostaje takav uprkos tome sto dobija supermoci. ema stoun je predivna i odusevila me je, mnooogo je simpaticnija u filmu nego na trejleru, neuporedivo, sva je sitna i slatka, a opet zraci integritetom, sarmom.... :) doktor konors je dobro odradjen isto, iako mi se ne dopada sto su izgradili lik na nekim vec koriscenim elementima (videcete). stric ben i strina mej su mi se takodje dopali, narocito zbog toga sto njihova uloga ima drugaciju dimenziju u odnosu na onu iz prethodnih filmova. kapetan stejsi je takodje dobro uradjen, onako....glava velike patrijarhalne i tradicionalne porodice, sto se dalje odrazava i na njegov posao, te odnos koji ima sa citavim gradom u kome zivi.
ovo sa porodicom mi se, recimo, dopalo....ceo film je odradjen tako da mladjim generacijama bude prijemciv, ali je opet zadrzan taj neki tradicionalni duh, koji danas vrlo lako moze da se zanemari u jednom settingu kakav je njujork, i da niko ne primeti/zameri. mislim da je to jedan od razloga zasto imam utisak da film valjano prenosi atmosferu cak i iz najstarijih stripova :)
sto je najbolje od svega, sve ove ozbiljne price i pricice su obogacene valjano iznijansiranom dozom humora, u najrazlicitijim situacijiama. bitno je i naglasiti transformaciju povucenog pitera bez maske, u potpuno opustenog pitera sprdaca pod maskom.
i naravno, kad smo kod humora
Stenov cameo je zaista vrhunski, sjajno sam se ismejao, odusevicete se
tako, ugrubo, sa moje strane....
stvarno, stvarno mi se dopao, i cini mi se da ce nastavci bas lepo da nadograde ono sto je ovde zapoceto, u jednu skladnu celinu koja pogadja sve bitne motive koje se vrte oko spajdija, koji su ga i ucinili jednim od najpopularnijih modernih heroja.... :)
naravno
kad budete isli da gledate
nemojte zaboraviti (prilicno misterioznu) after-credits scenu....zanimljiv cliffhanger, jer, kao sto rece zlix, ostavlja nam mnogo materijala za pricu do 2014.... :)
Marvel means business, EXCELSIOR!!!!
evo ovako, da napisem koju konkretnu rec
(tj, da ucinim Snakeu, i unapred visestruko obogatim gledalacko iskustvo onako kako samo ja umem )
dakle, kao sto sam rekao, overall utisak je da je film potpuno dobar, Sten mora da je vrlo zadovoljan :) (nisam ni znao da je on jedan od izvrsnih producenata)
kada su u pocetnim fazama filma izbacivali informacije na kasicicu, pa su se mediji igrali gluvih telefona sa istima....govorilo se da ce "ovaj film posvetiti paznju parkerovim danima u srednjoj skoli".
nisam se previse obazirao na taj opis, jer mi je prva reakcija bila "wtf? a sta je onda sa spajdermenom? nece valjda da prave smallville the motion picture?"
no, zeznuo sam se, big time....
rekao sam u prethodnoj poruci "tek nam ovaj film pokazuje koliko su filmovi gde je megvajer tumacio ulogu spajdija bili losi"
prvenstveno iz razloga sto je ovaj film mnogo bolje izbalansiran. izuzetno je sadrzajan, ali je umeren u kolicini elemenata koji koristi. primera radi, Oscorp je sveprisutan, sto daje jednu dobru podlogu za izgradnju Spajdijevog sveta....ali recimo uopste nema Daily Buglea. (sto je potpuno OK, bilo bi potpuno suvisno)
ovaj film zaista pokriva srednjoskolski period. postoji mogucnost i da ce sledeci film biti smesten u isti timeframe.
i to je super, zato sto doprinosi uverljivosti lika i njegovih postupaka. u ovom filmu je spajdi tek postao, postao od pitera parkera koji je nama svima poznat odbaceni streberko usamljenik, koji zivi kod strica i strine i vuce oziljke iz proslosti. ti oziljci ce, naravno, imati kljucnu ulogu ne samo u njegovom zivotu, vec i u zivotu svih njemu bliznjih, te ce da pokrenu citav splet dogadjaja koji dovode do Spajdermena.
takav jedan Spajdermen u pocetnoj fazi, koji je nastao iz jedne psihicke ruine kakav je Piter Parker, nije nimalo definisan, sta hoce, kako hoce, sta ga motivise, sta mu je cilj....vec kao i svoj alias Parker, luta, pravi greske, izlece se, nespretan je....i to do samog kraja filma. sto je odlicno, jer priblizava jednog ovakvog superheroja realnosti u najvecoj mogucoj meri.
u svemu tome nije zapostavljen ni njegov "socijalni" zivot, ni njegov porodicni zivot, "negativcu" je dato itekako dovoljno prostora, kao i piterovom odnosu sa gven stejsi, odnosom izmedju spajdermena i njenog oca....i sve te male price su vodjene dobrom starom temom, o potrazi jednog outsidera za sopstvenim mestom u svetu koji ga okruzuje, o nagonima i emocijama koje uticu na njega i na sve ostale....i naravno, dobra stara "ako imas moc, tvoja odgovornost je da je upotrebis za dobrobit drugih".
glumacka ekipa je zaista dobra, nije me niko izneverio. endru garfild je lepo skinuo blago neuroticnog nesigurnog pitera, koji (manje-vise) ostaje takav uprkos tome sto dobija supermoci. ema stoun je predivna i odusevila me je, mnooogo je simpaticnija u filmu nego na trejleru, neuporedivo, sva je sitna i slatka, a opet zraci integritetom, sarmom.... :) doktor konors je dobro odradjen isto, iako mi se ne dopada sto su izgradili lik na nekim vec koriscenim elementima (videcete). stric ben i strina mej su mi se takodje dopali, narocito zbog toga sto njihova uloga ima drugaciju dimenziju u odnosu na onu iz prethodnih filmova. kapetan stejsi je takodje dobro uradjen, onako....glava velike patrijarhalne i tradicionalne porodice, sto se dalje odrazava i na njegov posao, te odnos koji ima sa citavim gradom u kome zivi.
ovo sa porodicom mi se, recimo, dopalo....ceo film je odradjen tako da mladjim generacijama bude prijemciv, ali je opet zadrzan taj neki tradicionalni duh, koji danas vrlo lako moze da se zanemari u jednom settingu kakav je njujork, i da niko ne primeti/zameri. mislim da je to jedan od razloga zasto imam utisak da film valjano prenosi atmosferu cak i iz najstarijih stripova :)
sto je najbolje od svega, sve ove ozbiljne price i pricice su obogacene valjano iznijansiranom dozom humora, u najrazlicitijim situacijiama. bitno je i naglasiti transformaciju povucenog pitera bez maske, u potpuno opustenog pitera sprdaca pod maskom.
i naravno, kad smo kod humora
Stenov cameo je zaista vrhunski, sjajno sam se ismejao, odusevicete se
tako, ugrubo, sa moje strane....
stvarno, stvarno mi se dopao, i cini mi se da ce nastavci bas lepo da nadograde ono sto je ovde zapoceto, u jednu skladnu celinu koja pogadja sve bitne motive koje se vrte oko spajdija, koji su ga i ucinili jednim od najpopularnijih modernih heroja.... :)
naravno
kad budete isli da gledate
nemojte zaboraviti (prilicno misterioznu) after-credits scenu....zanimljiv cliffhanger, jer, kao sto rece zlix, ostavlja nam mnogo materijala za pricu do 2014.... :)
Marvel means business, EXCELSIOR!!!!
Lord Vader89- Domaćin
- Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589
Ultras ::Zlix, svaka cast na brzom javljanju
Hvala, hvala
Nego, svaka čast Vejderu na ovom obilnom tekstu
Zlix- Domaćin
Ekskluzivno!
Novi proster za Spajdija!
:P :P
(Silni, Grujah, Elesar, Snake, LordVader)
Novi proster za Spajdija!
:P :P
(Silni, Grujah, Elesar, Snake, LordVader)
Elesar- Zaslužan član
- Datum upisa : 14.01.2011
Broj poruka : 475
Evo i recenzije na blogu!
http://udruzenjesvetstripa.blogspot.com/2012/08/the-amazing-spider-man-2012.html
http://udruzenjesvetstripa.blogspot.com/2012/08/the-amazing-spider-man-2012.html
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
Odličan tekst
Zlix- Domaćin
Zlix- Domaćin
Ovo je Spajdijev kostim iz prvog (levo) i drugog dela (desno).
Zlix- Domaćin
Harry Osborn
Max Dillon
Max Dillon
Zlix- Domaćin
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Spajdermen
» Death of SPIDER - MAN
» Šta se čita ovih dana ?
» The Amazing Spider-Man (izdanje Bookglobea)
» Death of SPIDER - MAN
» Šta se čita ovih dana ?
» The Amazing Spider-Man (izdanje Bookglobea)
Strana 2 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu