Šta se čita ovih dana ?
+48
boss52
tinton
Raoul Duke
ZAGOR
Combatrock
Sneaksie Thiefsie
lixon
neomedjeni
Zlix
TruliAndedZombi
Mr Smith
Desuparez Aporez
crow
Dzek Denijels
perikle
kobra
wele
Imrahil
herbosan
goksi
Vladimir
Tex Willer
Mhejl
Силни
Snake Plissken
Rogan
Nermal
azra x.
Bruce Springsteen
legaz
cronos six
5rovic
VLADA 96
Rider of the lighting
Gil-galad
Grujah
profesor-inz
Morrison
dessa
Elesar
deecay
kasper
Woolf
manhunter
culfis
Colt
Ultras
Lord Vader89
52 posters
Strana 10 od 29
Strana 10 od 29 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 29
Re: Šta se čita ovih dana ?
Znači stiže i Ambrosinijev serijal , što samo po sebi nije loše ,naprotiv.
Ali i ja počinjem da mislim da je možda puno Bonelija odjednom.
Pitanje ko to može ispratiti ...?
Ali i ja počinjem da mislim da je možda puno Bonelija odjednom.
Pitanje ko to može ispratiti ...?
Woolf- Zaslužan član
- Datum upisa : 11.02.2011
Broj poruka : 396
Juče neki tip, novinar kako čujem, držao neku tribinu u domu kulture u Šapcu i najavljivao neka nova strip izdanja a povod je bio osnivanje muzeja stripa. Nisam lično bio ali mi rekla prijateljica koja radi u Domu kulture, ali nažalost nije zapamtila koja je to izdanja novinar najavljivao.
perikle- Ističe se
- Datum upisa : 15.02.2012
Broj poruka : 268
Juče uzeo na Samitu Shanghai Devil i Bordžije...i pročitao u jednom dahu!
Izuzetni stripovi, svaki na svoj način...
Izuzetni stripovi, svaki na svoj način...
Šangaj devil je i meni dobar strip, dobio sam tek prvi broj li serijal obećava!
perikle- Ističe se
Poceo Sabuteove 'Vestice'.
Kratka forma, bas kako volim. Ljudi (sa sela) i njihove cudi, svakodnevica, praznoverja, strahovi, horor, magija (bela i crna), humor (beli i crni)...pomalo i predvidljive poente, crtez fenomenalan.
Vrlo dobro stivo, kao da citam bizarne stripovane verzije Cehovljevih prica :)
Kratka forma, bas kako volim. Ljudi (sa sela) i njihove cudi, svakodnevica, praznoverja, strahovi, horor, magija (bela i crna), humor (beli i crni)...pomalo i predvidljive poente, crtez fenomenalan.
Vrlo dobro stivo, kao da citam bizarne stripovane verzije Cehovljevih prica :)
Morrison- Domaćin
- Datum upisa : 24.12.2010
Broj poruka : 1710
Meni su Vestice bolje od Meseca.
Jednostavno ima klise pricica, ali ima i neke ljudske drame u par navrata koja me je puno privukla. Pun mesec je dobar, ali Vestice rulaju.
Jednostavno ima klise pricica, ali ima i neke ljudske drame u par navrata koja me je puno privukla. Pun mesec je dobar, ali Vestice rulaju.
Snake Plissken- Zaslužan član
- Datum upisa : 06.06.2011
Broj poruka : 619
Evo, procitao i Mesec...dobar je takodje, mozda je ipak kratka forma bolja.
Zanimljive premise ima ova prica, ocito kritikuje predrasude raznih vrsta, a ipak ih potcrtava na momente...ili je to prosto ironija.
Zanimljive premise ima ova prica, ocito kritikuje predrasude raznih vrsta, a ipak ih potcrtava na momente...ili je to prosto ironija.
Morrison- Domaćin
Надзирачи-хвала Мхејл!
wele- Zaslužan član
- Datum upisa : 06.10.2011
Broj poruka : 383
Svet duhova
Jako dobro. Mozda bi me poente stripa bolje pogodile u nekim mladjim danima, ali svejedno, gorko-slatki prikaz svakodnevnog zivota tinejdzera u americkoj provinciji. Vrlo realan, stice se utisak, bez sminkanja i ulepsavanja.
Dve drugarice (na momente podsecaju na zensku verziju Bivisa i Batheda) i njihova borba sa zaglupljujucom okolinom, adolescentskim nesigurnostima i neizvesnostima koje donosi neperspektivna buducnost...njihov prezrivi whatever stav u suprotnosti sa unutrasnjim potrebama.
Istovremeno i zabavno i onespokojavajuce stivo.
Jako dobro. Mozda bi me poente stripa bolje pogodile u nekim mladjim danima, ali svejedno, gorko-slatki prikaz svakodnevnog zivota tinejdzera u americkoj provinciji. Vrlo realan, stice se utisak, bez sminkanja i ulepsavanja.
Dve drugarice (na momente podsecaju na zensku verziju Bivisa i Batheda) i njihova borba sa zaglupljujucom okolinom, adolescentskim nesigurnostima i neizvesnostima koje donosi neperspektivna buducnost...njihov prezrivi whatever stav u suprotnosti sa unutrasnjim potrebama.
Istovremeno i zabavno i onespokojavajuce stivo.
Morrison- Domaćin
Nabavila sam nekoliko albuma "XIII" priča je baš za razbibrigu a pošto sam fan filma "Bornov identitet" ovo mi baš pasuje crtež je malkice razočaravajući
crow- Domaćin
- Datum upisa : 05.11.2011
Broj poruka : 959
Tisina
Uf, nije mi ovo leglo, razocaran sam. Dobro je krenulo, dok ne pocese one silne madjije da razvodnjavaju radnju.
Crtez mi takodje ne odgovara, niti mi se takav stil dopada, ali valja priznati da je uprkos prividnoj svedenosti, karakterizacija likova odradjena fenomenalno.
Dzeri je nestao - Julija 6.
Dobra i kvalitetna kidnapping prica, sve je kako treba, od nacina vodjenja radnje do perfektnog crteza. Ipak ima nade za ovaj serijal u mojim ocima.
Mortimerova osveta - Zagor O.P. 16.
Realno prosek, ali u odnosu na sranja koja sam u Zagora citao zadnjih par godina, ovo je bruka dobro.
Severni povratnik - Zagor 54.
Nije na nivou prvog (odlicnog) dela, ali zanimljivo u svakom slucaju.
Uf, nije mi ovo leglo, razocaran sam. Dobro je krenulo, dok ne pocese one silne madjije da razvodnjavaju radnju.
Crtez mi takodje ne odgovara, niti mi se takav stil dopada, ali valja priznati da je uprkos prividnoj svedenosti, karakterizacija likova odradjena fenomenalno.
Dzeri je nestao - Julija 6.
Dobra i kvalitetna kidnapping prica, sve je kako treba, od nacina vodjenja radnje do perfektnog crteza. Ipak ima nade za ovaj serijal u mojim ocima.
Mortimerova osveta - Zagor O.P. 16.
Realno prosek, ali u odnosu na sranja koja sam u Zagora citao zadnjih par godina, ovo je bruka dobro.
Severni povratnik - Zagor 54.
Nije na nivou prvog (odlicnog) dela, ali zanimljivo u svakom slucaju.
Morrison- Domaćin
Autoput sunca
Jaaako dobro i zabavno. Jedan od onih stripova za koje prosto znas da bi -ako vec nisu- bili odlicno preneti na filmsko platno, uz par harizmaticnih glumaca.
Ima ovde svega: humora, seksa, mrznje, rasizma, nasilja, prijateljstva, ludila, droge...Crtez izvanredan, pogotovo predeli kroz koje nasi junaci prolaze, i drumovi kojima putuju.
Jaaako dobro i zabavno. Jedan od onih stripova za koje prosto znas da bi -ako vec nisu- bili odlicno preneti na filmsko platno, uz par harizmaticnih glumaca.
Ima ovde svega: humora, seksa, mrznje, rasizma, nasilja, prijateljstva, ludila, droge...Crtez izvanredan, pogotovo predeli kroz koje nasi junaci prolaze, i drumovi kojima putuju.
Morrison- Domaćin
Poslednjih nekoliko dana polako isčitavam Spajdermena od početka
Ovo je za mene pravo uživanje
Ovo je za mene pravo uživanje
ah, zavidim ti
ja i dalje na prvom stojim
drugi me ceka kod Kreshe vec godinu dana
pa bih posle nastavio....al to dok dodje, brada ce da mi poraste....
ja i dalje na prvom stojim
drugi me ceka kod Kreshe vec godinu dana
pa bih posle nastavio....al to dok dodje, brada ce da mi poraste....
Lord Vader89- Domaćin
- Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589
Mister No maxi 2.
Vrlo slabe 3 price, ne zna se koja je od koje gora...zali Boze vremena.
MM 'Kazna Elohima'
Majko mila...mrljavio sam ovaj strip dve veceri po sat i nesto. Tezak smor, gomiletine i gomiletine teksta, brbljanja i dosade...uzas.
Jos da prevalim nekako 'Zbogom Java' i nastavak kad izadje, i definitivno sam raskrstio sa Martijem za sva vremena.
Vrlo slabe 3 price, ne zna se koja je od koje gora...zali Boze vremena.
MM 'Kazna Elohima'
Majko mila...mrljavio sam ovaj strip dve veceri po sat i nesto. Tezak smor, gomiletine i gomiletine teksta, brbljanja i dosade...uzas.
Jos da prevalim nekako 'Zbogom Java' i nastavak kad izadje, i definitivno sam raskrstio sa Martijem za sva vremena.
Morrison- Domaćin
Ni meni nešto ovaj postrevolucionarni Marti ne leži.
Valjda će Veseli četvrtak konačno da objavi prvu debelu knjigu sa prvim epizodama Martija koju je najavio još otkad...
Valjda će Veseli četvrtak konačno da objavi prvu debelu knjigu sa prvim epizodama Martija koju je najavio još otkad...
perikle- Ističe se
Hellboy SC - Seme unistenja 1, 2, 3, 4; ponovo dajem sansu ovom stripu koji mi je uvek bio, ono, nit smrdi nit mirise. Nije los, ali ne mogu da kazem ni da mi je dobar.
Hellboy SC - Les / Gvozdene cipele; simpa*
*- s obzirom na to koliko je HB kratak i sazet strip, i ocene o njemu ce uglavnom biti u par reci.
Hellboy SC - Les / Gvozdene cipele; simpa*
*- s obzirom na to koliko je HB kratak i sazet strip, i ocene o njemu ce uglavnom biti u par reci.
Morrison- Domaćin
Nista bez boje. :/
Grejstorm trojka i cetvorka. Bolje no kec i dvojka, mada nisam ocekivao da ce otici u ovom pravcu. Mozda to ne bi bio moj izbor da sam pisao. :)
Grejstorm trojka i cetvorka. Bolje no kec i dvojka, mada nisam ocekivao da ce otici u ovom pravcu. Mozda to ne bi bio moj izbor da sam pisao. :)
Hellboy SC - Baba Jaga/Bozic u podzemlju/Okovani sanduk;
good&creepy/solidno, Mastantuono obradio u DD CF 3/nelose
Hellboy SC - Vukovi Svetog Avgustina; tja, nista narocito
Zagor VC 55 - Zagor protiv Mortimera; kako prica odmice, ovo ide sve slabije i slabije, a sam Mortimer postaje izrazito dosadan.
good&creepy/solidno, Mastantuono obradio u DD CF 3/nelose
Hellboy SC - Vukovi Svetog Avgustina; tja, nista narocito
Zagor VC 55 - Zagor protiv Mortimera; kako prica odmice, ovo ide sve slabije i slabije, a sam Mortimer postaje izrazito dosadan.
Morrison- Domaćin
Ja sam sa Martijem raskrstio posle VČ broj 4 "Zlatni Buda" ... mislim da je bio početak 2009. godine.Morrison ::MM 'Kazna Elohima'
Imao sam sva 4 broja i bio hepi što ću ponovo posle 20 godina čitati Martija ali nije vredelo ...
Kao što si rekao: "Tezak smor, gomiletine i gomiletine teksta, brbljanja i dosade..."
Ne pada mi na pamet da čitam bilo koji broj koji je preko stotke ...
One prve bih rado ponovo čitao.
Manu Larcenet - Ordinary Victories - predobar strip, preporuka svakome da ga pročita.
Shanghai Devil - prva 3 broja - limunada iz Skrivenog lica se nastavlja. Zanimljiva tema, ali španske serije me zaista ne zanimaju..
Disney Show 1 - ima par zanimljivih momenata, ali mahom bezveze.
Shanghai Devil - prva 3 broja - limunada iz Skrivenog lica se nastavlja. Zanimljiva tema, ali španske serije me zaista ne zanimaju..
Disney Show 1 - ima par zanimljivih momenata, ali mahom bezveze.
Imrahil- Zaslužan član
- Datum upisa : 02.03.2011
Broj poruka : 312
Imrahil ::
Preacher, procitah prva dva trejda Beloputasa.
Nije mi se dopao u skenovima pre nekoliko godina, ali sad, uh.
Majko koliko je ono lud, prljav i fenomenalan strip. Umirao sam od smeha ponegde, crtez je bukvalno previse brutalan za moj ukus, zaplet je odlican, "God quit" je izuzetna ideja. Likove da ne pominjem.
Ovo cu bogami morati da ujurim u inostranim trejdovima sve, kad-tad.
Nije mi se dopao u skenovima pre nekoliko godina, ali sad, uh.
Majko koliko je ono lud, prljav i fenomenalan strip. Umirao sam od smeha ponegde, crtez je bukvalno previse brutalan za moj ukus, zaplet je odlican, "God quit" je izuzetna ideja. Likove da ne pominjem.
Ovo cu bogami morati da ujurim u inostranim trejdovima sve, kad-tad.
Ultras ::Imrahil ::
pa realno
jesi čitao?
@Snake:
Odličan je Preacher, samo napred mada, ja sam čitao samo do trećeg trejda
Imrahil- Zaslužan član
- Datum upisa : 02.03.2011
Broj poruka : 312
Nisam hteo. Iz istog razloga kao i ti Zbog toga i takva reakcija.Imrahil ::pa realnoUltras ::Imrahil ::
jesi čitao?
Strana 10 od 29 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 29
Similar topics
» KIŠA - revija dobrog stripa - broj 1
» Međunarodna strip konferencija "Kragujevac, godine prve"
» Čita li ko strip svesčice?
» Strip - sličica dana
» Međunarodna strip konferencija "Kragujevac, godine prve"
» Čita li ko strip svesčice?
» Strip - sličica dana
Strana 10 od 29
Dozvole ovog foruma: