Zagor u koloru
+17
Snake Plissken
Bat Baterton
Tex Willer
Desuparez Aporez
marinac
cronos six
Jasko
Mr Smith
Woolf
culfis
Morrison
manhunter
Kandraks
Dzek Denijels
Kit Carson
Bruce Springsteen
Ultras
21 posters
Strana 5 od 6
Strana 5 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Zagor u koloru
Kako meni ovo zvuči, cena je više nego ok za ovakvo izdanje.
manhunter- Domaćin
- Datum upisa : 20.12.2010
Broj poruka : 1318
Bruce Springsteen ::
Ovo ispod mi liči na tvoj parket
Stvarno liči.
Ali nije, ovo neki lik prodaje na aukcijama.
Da može neko ovo da mi nabavlja - ne bih se dvoumio oko toga da li uzimati ili ne
4 knjige izađu 60 evra. Mislim da manje nije moglo.manhunter ::Kako meni ovo zvuči, cena je više nego ok za ovakvo izdanje.
U Italiji je aktuelan broj 10
Stefano Andreucci "reklamira" novi broj
Da. Ova izgleda totalno veštački smućkana ...Mr Smith ::Meni se ne svidja kako su uradili naslovnicu. Mnogo mi je bolja originalna crna pozadina.
Ultras ::Da. Ova izgleda totalno veštački smućkana ...Mr Smith ::Meni se ne svidja kako su uradili naslovnicu. Mnogo mi je bolja originalna crna pozadina.
Nekako je kicasta
Ne znam, meni se sve manje i manje sviđa ovaj kolor Zagor
Bruce Springsteen- Domaćin
- Datum upisa : 11.01.2011
Broj poruka : 250
Ovaj bradati bledoliki,na prvoj tabli,je nešto mnogo bled u licu...
Desuparez Aporez- Ističe se
- Datum upisa : 04.01.2012
Broj poruka : 273
Desuparez Aporez ::Ovaj bradati bledoliki,na prvoj tabli,je nešto mnogo bled u licu...
To bese sin od Klintona?
Mr Smith ::Desuparez Aporez ::Ovaj bradati bledoliki,na prvoj tabli,je nešto mnogo bled u licu...
To bese sin od Klintona?
Iskreno,nemam pojma ,ali definitivno postoji razlika u koloru njegovog lica u odnosu na Zagor-ovo i Čiko-ovo.
Zagor u izdanju Libellusa - prve 4 knjige
U spojleru koji sledi pogledajte kako sve to izgleda unutra:
- Spojler:
Jedva čekam ovo izdanje kod nas(Libellus).Nisam neki fan,ali baš da vidim,da li će mi se dopasti.Ovako,na ovim preview-ovima izgleda odlično.
Zaista ne razumem čemu još jedna nepotrebna milionita po redu Zagor edicija na eks ju tržištu??!!
Da je najbolji Bonelijev strip ( a svetlosnim godinama je daleko od toga) Zagor nije zaslužio ovakav tretman kod izdavača...
Da je najbolji Bonelijev strip ( a svetlosnim godinama je daleko od toga) Zagor nije zaslužio ovakav tretman kod izdavača...
perikle- Ističe se
- Datum upisa : 15.02.2012
Broj poruka : 268
Da nije, ne bi ni izlazio.perikle ::Zaista ne razumem čemu još jedna nepotrebna milionita po redu Zagor edicija na eks ju tržištu??!!
Kolekcionarstvo, nostalgija, ili šta već...bitno je da Zagi i dalje izlazi.
Posebno za izdavače, koji pune dzepove a mi fanatici kupujemo...
Ma ok, ne sporim Zagorovu popularnost na ovim prostorima koja se graniči sa fenomenom samo mi je malo čudno da se izbacuje ponovo serijal od prvog broja, ovoga puta u koloru umesto da se objavi neki drugi junaci premijerno, poput Demijana na primer.
Bolje bi bilo i da se sa Džudasom krenulo nego što imamo duha sa sekirom u jubilarnoj 150 ediciji!
Bolje bi bilo i da se sa Džudasom krenulo nego što imamo duha sa sekirom u jubilarnoj 150 ediciji!
perikle- Ističe se
Ukoliko ova edicija postigne uspeh(u šta ne sumnjam),mislim da bi trebalo objaviti i ostale starije nama dobro poznate Bonelli junake u sličnoj ediciji od prvog broja i u koloru.
Desuparez Aporez ::Ukoliko ova edicija postigne uspeh(u šta ne sumnjam),mislim da bi trebalo objaviti i ostale starije nama dobro poznate Bonelli junake u sličnoj ediciji od prvog broja i u koloru.
Pretpostavljam da si ovo bio ironičan...
perikle- Ističe se
Dzudas je APSOLUTNO FENOMENALAN...perikle ::Ma ok, ne sporim Zagorovu popularnost na ovim prostorima koja se graniči sa fenomenom samo mi je malo čudno da se izbacuje ponovo serijal od prvog broja, ovoga puta u koloru umesto da se objavi neki drugi junaci premijerno, poput Demijana na primer.
Demian mi se takodje sviđa.
Tako da, samo napred sa izdanjima !!!
Znaš li da su Tex i Carson već kupili sva 4 Zagora u koloru? Kasniš!Dzek Denijels ::Tako da, samo napred sa izdanjima !!!
Pa kad nisam išao na Mafest.Ultras ::Znaš li da su Tex i Carson već kupili sva 4 Zagora u koloru? Kasniš!Dzek Denijels ::Tako da, samo napred sa izdanjima !!!
Čim stignu u AF uzimam !!!
perikle ::Desuparez Aporez ::Ukoliko ova edicija postigne uspeh(u šta ne sumnjam),mislim da bi trebalo objaviti i ostale starije nama dobro poznate Bonelli junake u sličnoj ediciji od prvog broja i u koloru.
Pretpostavljam da si ovo bio ironičan...
Delimično.
Ne razumem zašto se stvara toliki hype,gotovo neka vrsta kampanje protiv,konkretno,ovog izdanja Zagora u koloru.Kao da će budućnost stripa,strip scene i ko zna čega još,zavisiti od toga.Neće.
Drugo.Nisam tačno upoznat,ali pre najave kolorca,nekoliko izdavačkih kuća objavilo je standardnu ediciju Zagorovih avantura.Ko je dokle stigao sa objavljivanjem i koje je tačno edicije objavio ne znam-niti me zanima.Ali to su bile odlične prilike za "pobunu".Zašto se tada ćutalo?
P.S.
Inače posedujem kolor verzije(jubilarne brojeve)nekolicine Bonelli junaka i mogu da potvrdim da to uopšte ne izgleda tako loše kao što bi neki pomislili.
Kako si to bio delimicno ironican, kada tvoje objasnjenje govori da nisi bio uopste?
Snake Plissken- Zaslužan član
- Datum upisa : 06.06.2011
Broj poruka : 619
Strana 5 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Dylan Dog reprint u koloru
» Zagor
» Zagor - Veseli Četvrtak
» Zagor slavi 50-ti rođendan i u Kragujevcu !
» ZAGOR- PROBA ZA BONELLI
» Zagor
» Zagor - Veseli Četvrtak
» Zagor slavi 50-ti rođendan i u Kragujevcu !
» ZAGOR- PROBA ZA BONELLI
Strana 5 od 6
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu