Zagor u koloru
+17
Snake Plissken
Bat Baterton
Tex Willer
Desuparez Aporez
marinac
cronos six
Jasko
Mr Smith
Woolf
culfis
Morrison
manhunter
Kandraks
Dzek Denijels
Kit Carson
Bruce Springsteen
Ultras
21 posters
Strana 6 od 6
Strana 6 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Zagor u koloru
Imam utisak da će čitanje ovog stripa biti sasvim nov doživljaj u odnosu na stare(orginalne)crno-bele verzije.Negde sam već pominjao,ali ponoviću:boja ovom,već sada,vremešnom serijalu,daje preko potrebnu svežinu...
Desuparez Aporez- Ističe se
- Datum upisa : 04.01.2012
Broj poruka : 273
Nakon što sam se razočarao "kućnim čarolijama" Italijana sa naslovnom za broj 11 (vidi spojler)
Stže novo (neprijatno) iznenađenje, ovoga puta u Libellus izdanju.
Acestroke je postavio ove slike na stripovi.com i na njima se vidi da je početak u ove dve knjige blago rečeno čudan tj da ne odgovara originalnim brojevima.
Bilo kako bilo, ovo što sam video mi je uštedelo lovu i trud koje sam planirao da uložim u nabavku oba izdanja
Šta više, ovo me je učvrstilo u pravcu u kojem će se kretati moje buduće sakupljanje Zagora.
Nikakva "kolekcionarska" izdanja (bilo ko da je izdavač) me više ne zanimaju... Italijani su sada imali šansu da naprave ultra kolekciju ali su uprskali.
Nova šansa se neće ukazati u narednih 50 godina
Zato ostajem veran originalnoj italijanskoj seriji (sva izdanja).
Ex - YU izdanja više ne posedujem pa Zagora "čitam" baš onako kako sam ga prvi put počeo čitati: kao slikovnicu.
Tada nisam znao da čitam a sada ne znam italijanski
- Spojler:
- Ovo je knjiga broj 11
U njoj su brojevi originala 21 i 22:
A stavili su naslovnu originalnog broj 26
koja naravno nema nikakve veze sa pričom u knjizi 11
Stže novo (neprijatno) iznenađenje, ovoga puta u Libellus izdanju.
Acestroke je postavio ove slike na stripovi.com i na njima se vidi da je početak u ove dve knjige blago rečeno čudan tj da ne odgovara originalnim brojevima.
Bilo kako bilo, ovo što sam video mi je uštedelo lovu i trud koje sam planirao da uložim u nabavku oba izdanja
Šta više, ovo me je učvrstilo u pravcu u kojem će se kretati moje buduće sakupljanje Zagora.
Nikakva "kolekcionarska" izdanja (bilo ko da je izdavač) me više ne zanimaju... Italijani su sada imali šansu da naprave ultra kolekciju ali su uprskali.
Nova šansa se neće ukazati u narednih 50 godina
Ex - YU izdanja više ne posedujem pa Zagora "čitam" baš onako kako sam ga prvi put počeo čitati: kao slikovnicu.
Ultras ::Nakon što sam se razočarao "kućnim čarolijama" Italijana sa naslovnom za broj 11 (vidi spojler)
Ček, ček, koja je poenta skupljati neki strip u tolikoj količni, a ne čitati ga
Imrahil- Zaslužan član
- Datum upisa : 02.03.2011
Broj poruka : 312
Znam sve epizode napamet pa mi nepoznavanje jezika nije barijera da uživamImrahil ::Ček, ček, koja je poenta skupljati neki strip u tolikoj količni, a ne čitati gaUltras ::Nakon što sam se razočarao "kućnim čarolijama" Italijana sa naslovnom za broj 11 (vidi spojler)
A ako misliš da mi ti stripovi samo stoje - varaš se. "Čitam" ih non stop.
Nove brojeve pogotovo - treba skontati bez poznavanja jezika kako je Zagor na kraju sve pobedio
Bez zajebavanja, nove epizode južnoameričke odiseje su odlične. Boseli dobar, Rubini, braća Di Vito i Rubini su razvalili... Šteta što je jednu od prvih crtao onaj početnik Manjantini....
Od stripova koji mi samo stoje - tu je Alan Ford Klasik neprikosnoven. Veoma malo brojeva sam pročitao, nikako da krenem sa čitanjem.
Aha, ok onda :)
ili da odgovori u stilu Obeliksa, "šašavi su ovi zvezdaši"
Imrahil- Zaslužan član
- Datum upisa : 02.03.2011
Broj poruka : 312
PriznajemImrahil ::Aha, ok onda :)
Skupljam strip koji je za uzrast do 16 godina i uživam kao kada sam bio mali
Uzeo Libellusove Zagore, i...
Sjajno, fenomenalno, do sada najbolje urađeno izdanje Zagora !!!
Svaka čast Dadama, neka samo tako nastave...
Sjajno, fenomenalno, do sada najbolje urađeno izdanje Zagora !!!
Svaka čast Dadama, neka samo tako nastave...
# 23 i # 24
Izabrali su ovu naslovnu umesto "Zagor prica"
Dobra stvar kod ovih poziranja sa Zagor Collezione Repubblica Storica a colori je to sto mozemo videti kako izgledaju pojedini autori u Boneliju.
Barisona i Madjantinija vidim po prvi put...
Emanuele Barison (Diabolik, Zagor, Disney, Lazarus Ledd, Alex il Britanno, Dargaud, Glenat, Soleil)
Marcello Mangiantini (Zagor, Dampyr)
@Ultras
Znači da si batalio VČ KIZ kolekciju?
Bat Baterton- Novajlija
- Datum upisa : 01.12.2011
Broj poruka : 39
Bate, brate, da nije bilo novog kolorca u Italiji ko zna kada bih stigao da ti odgovorim na ovu porukuBat Baterton ::@Ultras
Da, da. Prodao sam svih 17 knjiga - na veliku radost kupca koji je takodje veliki fan Zagora
Imam italijanske originale i mislim da bi mi svaka nova kupovina jednog-te-istog stripa predstavljala udar na stripovski budzet a ujedno i udar na omanji prostor u kuci koji sam odredio za stripove.
Steta, lepo sam se druzio sa tim knjigama. Verovao ili ne, svaku sam procitao/prelistao bar po 7-8 puta Jedno vreme nisam radio nista na poslu i eto - naslo se vremena i volje
Prodaja koloraca je u Italiji pala na 22 000.
Za sada je sigurno da će izaći 71. knjiga (što znači biće objavljeni svi brojevi zaključno sa Svemirskom braćom). Za dalje nije sigurno...
Strana 6 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Dylan Dog reprint u koloru
» Zagor
» Zagor - Veseli Četvrtak
» Zagor slavi 50-ti rođendan i u Kragujevcu !
» ZAGOR- PROBA ZA BONELLI
» Zagor
» Zagor - Veseli Četvrtak
» Zagor slavi 50-ti rođendan i u Kragujevcu !
» ZAGOR- PROBA ZA BONELLI
Strana 6 od 6
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu